Birajte jedan od ova tri modela dušeka za krevetac

Nakon brojnih cjelodnevnih aktivnosti miran san je važan i odraslima i djeci, a pogotovo tek rođenim bebama koje najveći dio dana upravo provode spavajući. 

Birajte jedan od ova tri modela dušeka za krevetac

Evo koji su najbolji i najprodavaniji modeli dušeka .

Dušek za krevetac, bebi oprema koju treba da obezbjedite na vrijeme

Prije nego beba dodđ na svijet treba obezbijediti dobar dušek za krevetac. Vodite računa o izgledu kreveca, odnosno kolijevke. Za neke od njih ćete morati da napravite dušek po mjeri pa imajte na umu vrijeme izrade. Idealno je da dušek bude na vrijeme obezbijeđen kako biste imali vremena da ga osunčate i uopšte skockate bebin kutak.

Dušek po mjeri memo ili lux medicot

Kada radite dušek po mjeri treba da znate da oni mogu biti od memo pjene debljine 8cm ili model lux medicot koji je 15cm debljine. Kolijevke su uglavnom plitke pa su tanji dušeci za njih idelano rješenje. Kako su često i jedinstvene, svako dušek može da dobije u dimenziji koja mu odgovara.

Dušeci sa žičanim jezgrom

Klasičan dušak za krevetac je debljine 18cm i radi se u tri dimenzije 120x60cm 140x70cm i 160x80cm. Imaju ivično ojačanje, presvučeni su antialergijskom zaštitom i pored žičanog jezgra imaju i sky cell materijal debljine 1,5cm sa obje strane. Udobni su za spavanje i predstavljaju klasičan model dušeka na kome su rasle mnoge generacije. Sa njim nema greške.

Dušeci za prenosivi krevetac

Sve više roditelja se odlučje za prenosive krevece. Lako se montiraju i prenose se jadne na drugu lokaciju te beba prilikom putovanja ne mijenja svoje navike. Za takve krevece su namijenjeni dušeci od 5-6cm debljine koji su preklopivi, obično na tri dijela, takođe da bi se lakše transportovali.

Koji je najbolji dušek za bebu?

Nema odgovora na ovo pitanje. Najbolji dušek za krevetac je svakako onaj koji je u dimenziji kreveca ili kolijevke kako bi se eliminisala mogućnost povređivanja bebe. Dušek treba redovno provjetravati, izlagati suncu. Beba naleže malom težinom na dušek te svaki onaj koji će joj omogućiti nesmetani i miran san i te kako je najbolji za nju. Dušek ne mora da bude nov, ali treba da bude dobro očuvan. Takođe, treba mu redovno mijenjati posteljinu od prirodnih materijala, koji će prijati bebinoj koži.

Za koji god da se odlučite, biće najbolji za vašu bebu. Cjenovni rang je pristojan, te je ovo jedna od rijetkih stvari u okviru bebi opreme koja je svima dostupna.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako iskoristiti ostatake riže

RECEPT
DANA

Francuski krompir

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.