Podijelimo, jer zajedno možemo više

Podijelimo, jer zajedno možemo više

Udruženje Roditelji i Prvi roditeljski portal (www.roditelji.me) organizovaće 25. i 26. februara humanitarnu akciju pod nazivom “Podijelimo, jer zajedno možemo više“, u šoping centru Mall of Montenegro. Pozivamo sve roditelje i staratelje u Crnoj Gori koji imaju očuvanu garderobu i igračke svoje djece, koje im više nijesu potrebni jer su ih prerasli, bez obzira na uzrast i veličinu, da ih donesu do štanda udruženja, od 9 do 17 sati.

Garderoba i igračke, namijenjeni su porodicama u Crnoj Gori koje žive ispod granice siromaštva i imaju više od dvoje djece. Prikupljenu garderobu i igračke udruženje će dostaviti Centrima za socijalni rad, kako bi ih oni raspodijelili onima kojima su najpotrebniji. Cilj akcije je, kako i njen naziv kaže, da roditelji među sobom podijele oni što mogu i imaju, kada već za to imaju priliku, jer su podrška i pomoć svima nama potrebni nekad u životu.

Ovoga puta to želimo da uradimo sa garderobom i igračkama.
Štand će dva dana vikenda biti na samom ulazi u Mall of Montenegro, u blizini lifta, i biće vidno označen. Udruženje Roditelji i Roditeljski portal ubuduće će konstantno organizvati slične akcije. Svi zainteresovani će imati mogućnost da donesu ono što žele da podijele u prostorije udruženja.

Osnovni i jedini cilj udruženja Roditelji osnovanog 22. jula 2011. godine, je promocija i poboljšanje prava roditelja i njihove djece u Crnoj Gori.

Roditeljska zajednica u Crnoj Gori gotovo da ni ne postoji, nije organizovana, ne djeluje i ne bori se protiv mnogobrojnih problema sa kojima se suočava, zbog čega je udruženje Roditelji zajedno sa prvim roditeljskim portalom odlučilo da radi na promjeni takve situacije.

 

Kristina Mihailović
koordinator
udruženje Roditelji

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.