Najmodernije boje za sezonu jesen/zima 2011-2012

Najmodernije boje za sezonu jesen/zima 2011-2012

Romantične, privlačne, luksuzne, praktične i kompleksne su boje aktuelne za sezonu jesen/zima 2011-2012. Iako su modni kreatori u svojim novim kolekcijama još jenom pokazali svoju ljubav prema crnoj i bijeloj boji, ipak su svoju kreativnost istakli i kroz inventivno korišćenje interesantnih, očaravajućih nijansi. Ovo su neke o njih:

Ljubičasta

Ljubičaste i purpurne nijanse nikako da ustupe svoje mjesto u trendovima, a dizajneri očigledno obožavaju njihov sofisticiran, misteriozan i dramatičan izgled, pa tako i vi, da bi ostali u trendu, pripremite se i vi da iskoristite njihovu moć.

Plava

Kraljevsko plava caruje modnim pistama. Da li zbog opsesije kraljevskim vjenčanjem (koja još uvijek traje) ili zbog aristokratskog konzervativnog utiska koji ostavlja, plava boja je definitivno osvojila modne dizajnere ove sezone.

Boja šampanjca

Neutralne nijanse nečujno se provlače kroz trendove, ali ipak nikada ne ostaju neprimjećene. Ženstvenost i elegancija šampanjac boje, može da vas šarmira istog trena,tako da odmah poželite da bude dio vašeg stajlinga.

Crvena/bordo

Izgled fatalne žene postignite bogatim nijansama crvene boje. I svijetlije i tamnije nijanse su podjednako aktuelne i upečatljive.

Siva i sivo-braon

Voljeli ili ne, u vrijeme hladnih dana ne možete da izbjegnete sive nijanse. Izaberite svijetlo sivu, koja podsjeća na srebrnu i nema greške. Hit-nijansa je sivo-braon.

Boja senfa

Žuta boja jesenjeg lišća će dodatno istaknuti privlačnost ove tople i egzotične nijanse žute boje. Iako na prvi pogled može da izgleda problematična za kombinovanje, boja senfa ipak može odlično da se uklopi sa mnogo drugih boja, medju kojima su i trendovske siva, ljubičasta i tirkizna.

Tirkizna

Tirkizna boja je savršen miks plave i zelene boje, koji istovremeno može da vas podsjeti na nedostižne dubine okeana i magičnu privlačnost skupocjenog smaragda. Kombinujte tamno tirkiznu boju sa purpurnom, da kreirate neodoljivu luksuznu harmoniju.

Ultimativna kombinacija: crno-bijelo

I na kraju, ali ništa manje bitno, kolekcija za novu sezonu kao nikada do sad bila je preplavljena vječno modernom crno-bijelom kombinacijom.

I kao što bi rekao izvršni direktor Panton-a, Leatris Ajsmen: „Isto kao i slikarsko remek-djelo, tako postoji i romantika u paleti boja trendova za ovu sezonu”.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.