Mala crvena haljina

Audreysdream

Ovoga puta predstavljamo vam ljepoticu iz nove kolekcije Desiinia dizajna. Vrijedne ruke u Desiinia radionici kroje i šiju prava mala čuda.

Mala crvena haljina

Budući da se bordo boja traži od jeseni pa do proljeća, ova crvena baršunasta haljina kao da je stvorena za romantičnu veljaču, pa tako i vašu valentinovsku večeru u dvoje, ili solo izlazak.

Intenzivne crvene boje i jednostavnog, ali elegantnog kroja s razigranim naborima u donjem dijelu, haljina se skladno uklopila u snježni ambijent. Kako je prilično topla, nosiva je naravno kao halijna, no i poput tunike uz tajice i elegantni remenčić. Haljinu/tuniku sam upotpunila vintage ogrlicom od crnih staklenih perli, a ova krasotica ručni je rad akademske umjetnice Ljubice Bulajić Damjanović, koja je u ovaj zanimljivi dizajn „udahnula“ dašak profinjenosti i ženstvenosti. Da ne duljimo, prepuštamo vas moći fotografije.


PHOTO BY: MARTA PLEŠKO

HALJINA: DESIINIA DIZAJN

NAKIT: V DESIGN

Više fotografija pogledajte na: Audreysdreamfashion

 

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.