Njujork kao pozornica za septembarsku MANGO kampanju

Španski brend MANGO nastavlja sa svojom strategijom lansiranja redovnih mjesečnih kampanja kojima otkriva posljednje trendove.

Njujork kao pozornica za septembarsku MANGO kampanju

Prva od planirane četiri kampanja snimnjena je na ulicama Njujorka, a glavne zvijezde su Roos Abels Lexi Boling.

MANGO ostaje posvećen inovacijama na svojim digitalnim platformama, a ovoga puta je otišao korak dalje ubacivši društvene mreže u srce kampanje. Tizer je krajem jula otkriven na Snapchat (Mango) i Instagram (@mango) profilima uz emitovanje snimaka koji su otkrivali djelove ključnih komada iz predstojeće sezone. Kao dodatak kampanji, Mango je na zvaničnom Spotify kanalu pustio svoj izbor pjesama koje prate septembarsku priču posvećenu vajbu Velike Jabuke.

Mango trenutno broji 16,5 miliona pratilaca na svim social media platformama i taj broj je u stalnom porastu iz sezone u sezonu.

Mango prodavnice se nalaze u Beogradu – Delta city, UŠĆE Shopping center i Knez Mihailova 20, kao Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city.

Save

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.