Duge haljine: maksi je u modi!

Maksi haljine su pravi ljetnji hit. Osim što su “kupile” mnoge modne piste, svaka dama u kolekciji svojih haljina ima bar jednu ovakvu.

Duge haljine: maksi je u modi!

Njihova praktičnost, elegancija i udobnost su učinile da se nose u svim prilikama, bez obzira da li ste krenule na plažu, posao ili izlazak. Jedina razlika je u materijalu i dezenu, koju treba praviti pri odabiru za događaje.

 

Prednost dugih haljina je u tome što zamjenjuje mnogobrojne odjevne predmete koje je neophodno ukombinovati. Ne morate da razmišljate kakva košulja bi pristajala uz određenu suknju ili koje pantalone odabrati sa svilenom majicom. Pa pri odabiru autfita ili u šopingu uvijek razmišljajte: haljina više, kombinacija manje!

 

Ovakve haljine su jednako praktične i elegantne. Pritom, uz maksi haljinu dobrog dezena, nećete morati mnogo da razmišljate o modnim detaljima, jer vam neće biti toliko neophodni kao uz druge kombinacije. Nekoliko krupnih narukvica ili ogrlica uz svedenu kreaciju biće sasvim dovoljni.

 

U izboru obuće sigurno nećete pogriješiti, jer se duge haljine odlično uklapaju kako sa ravnom obućom, tako i sa štiklama. Inspiracija mogu biti brojne poznate dame koje su se odlučile za ovaj lepršavi modni trend.

 

srbijadanas.com