Koje su boje aktuelne ovog proljeća?

U ovoj sezoni će zavladati najneobičniji tonovi i nijanse, koji su stvoreni za privlačenje pažnje.

Koje su boje aktuelne ovog proljeća?

Osim trendova, u tome će vam najviše pomoći boje, te se odvažite da narednih meseci nosite najrazličitije nijanse i tonove.

Nemojte se plašiti jarkih tonova, jer su ih IT cure već prihvatile, te kazale da zaista treba hrabro da ih ponesemo.

Naravno, stižu nam i prigušenije zemljane nijanse, koje će ove sezone izvršiti jednak utisak u svijetu mode.

Prljavo roza

Ova boja je tamnija od pastelne, te možemo da kažemo da je veoma neutralna. Osvježite je jačim bojama kako biste oživjeli svoj look.

Jarko zelena

Jarko zelena boja je veoma upečatljiva, pa je najbolje da je kombinujte sa jeansom, odnosno svim tamnim komadima.

Zagasito naranžasta

Olivia Palermo nam je predstavila ovu boju u jesen 2016., u okviru izdanja koje je šetala na Nedelji mode, a ove proljeći zagasito narandžasta (cigla boja) doživjeće maksimalnu popularnost. Baš kao prljavo roza, ona takođe spada u neutralne tonove, te se lako kombinuje sa drugim komadima.

Kobalt plava

Kobalt ili kraljevsko plava boja je takođe najavljena kao jedna od najpopularnijih boja, a možete je nositi u vidu mini haljina, marame ili cipela.

Kaki i karamel boje

S obzirom da je riječ o neutralnim tonovima kaki i karamel boje, potrudite se da ih nosite u vidu odjevnih komada sa statement detaljima.

Fuchsia (boja fuksije)

Čak da nosite samo farmerice i majicu, samo mali dodir fuchsie može u potpunosti da osvježi i transformiše vaš izgled. Savršen look možete postići ako se ugledate na arapsku princezu Deenu koja je nosila ovu boju u različitim tonovima- od jarkih do najsvjetlijih.

 

elle.rs