Ovo su hit modeli kupaćih kostima za ljeto 2015

Moda uvijek ide korak ispred nas i daje nam dovoljno vremena da joj se prilagodimo, te tako već početkom ljeta utvrđujemo ’šta i kako nositi na plaži ove godine i biti u skladu sa trendovima’ lekciju. Priznaćete da nije lako biti dizajner kupaćeg kostima i od jako male površine platna napraviti konkretan odjevni predmet koji zadovoljava sve estetske kriterijume, ali dizajneri su i ove godine zaista nadmašili naša očekivanja!

Ovo su hit modeli kupaćih kostima za ljeto 2015

Kupaći kostim je komad garderobe koji bi trebalo da bude udoban i praktičan, prije svega. Postoje one hrabre žene koje na svojim kostimima imaju ubačeno kamenje kao dekorativni element – preskočite to ove godine, kamenčići su svojstveni haljinama a ne nečemu što nam garantuje osjećaj slobode i udobnosti u vodi.

Ovog ljeta u trendu su dvodijelni kupaći kostimi, ali oni jednodjelni i tankini takođe nisu zanemareni. Dizajneri su naporno radili na novim oblicima i varijacijama, pa rijetko da ćete vidjeti dva ista. Puš ap modeli su dominantni, trake koje ’drže’ kupaći su uglavnom tanke i široko postavljene, pa neće biti prepreka u dobijanju sjajnog tena. U svijetu donjih dijelova dominiraju kupaće gaćice u obliku šortsa i one sa visokim strukom koje prate liniju tijela i daju mu seksi izgled.

Što se palete boja tiče, monohromne kombinacije sakrijte u najdublju fioku! Takvi modeli gotovo da nisu primijećeni u katalozima ove godine. Okrenite se ka ukusno kombinovanom šarenišu i etničkim motivima, s tim što etničke motive podvlačimo sa dvije linije!

Jednodjelni kostimi i tankini nisu zaboravljeni, kao što smo već pomenuli. Dostupna je gomila raznih modela – sa prorezima, trakicama, otvorenim leđima, otvorenim stomacima... Neka vam oni budu izbor jedino u slučaju provođenja dosta vremena na zatvorenom bazenu ili ukoliko imate izrazito osjetljivu kožu i želite da izbjegnete opekotine od sunca.

2015. je u svijetu kupaćih kostima i više nego interesantna! Dizajneri ohrabruju žene da se prepuste i budu seksi, da zaborave dosadne kupaće kostime koji ’prikrivaju’ nedostatke i razmislite – možda će baš taj fenomenalni print privući pažnju i baciti sve nesavršenosti u drugi plan.

Dakle, drage dame, odaberite baš onaj kostim koji vam se najviše dopada, stavite osmijeh na lice i uživajte u dodiru mora i sunca!


Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.