TOP 10 android aplikacija za dame

Predstavljamo vam 10 najpopularnijih android aplikacija koje se prosto moraju pronaći u vašem telefonu ako pratite modu i modne trendove.

TOP 10 android aplikacija za dame

POSE

Pose je nova društvena mreža pomoću koje korisnici mogu razmjenjivati fotografije i videozapise svoje odjeće, šminke ili onoga što su pronašli u radnjama. Društvena mreža već je nazvana – Instagram za modu.

TRENDSTOP

Trendstop donosi nove trendove u modi koji ubrzo mogu postrati mainstream i opšteprihvaćeni. Modni i marketinški profesionalci imaju ključnu ulogu u kreiranju podataka za ovu aplikaciju.

BEAYTYLISH

Beautylist takođe je odličan izvor podataka za nove trendove u modi i ljepoti. Ova aplikacija je ekstenzija sajta Beautylish.com koji je bavi davanjem savjeta za ljepotu.

FASHION FREAX

Fashion Freax posvećen je uličnoj modi. Radi se takođe o društvenoj mreži gdje korisnici razmjenjuju fotografije ličnih stilskih izraza.

VISS

Viss je društvena mreža namijenjena razmjeni fotografija i usmjeravanju korisnika na pojedine nove predmete u radnjama. Aplikacija sadrži i mnoštvo linkova za online shopping.

FASHIOLISTA

Fashiolista je svojevrsni podsjetnik na odjevne predmete i modne dodatke koje biste poželjeli. Jednostavno, fotografiju takvog predmeta nađete i okačite na društvenu mrežu, slično kao i u slučaju Pinteresta.

PINTEREST

Pinterest se već nametnuo kao jedna od najjačih društvenih mreža. Jedna nova parafraza stare poslovice kaže kako su “korisnici Facebooka s Marsa, a Pinteresta s Venere”. I istinita je. Većinu korisnika popularnoga servisa za dijeljenje informacija o modi, hrani i kreativnosti svih vrsta čine upravo žene!

I naš portal ima nalog na ovoj popularnoj društvenoj mreži: pinterest.com/zenasamja/

WOMANLOG CALENDAR

Kada su “ženske stvari” u pitanju, svaka pripadnica ljepšega pola ima lične navike: neke koriste kućni kalendar, druge bilježnicu, a treće se pak oslanjaju na svoje sjećanje. Kako ipak živimo u suvremenom dobu, jasna je stvar da postoji aplikacija i za ta delikatna pitanja. Zove se WomanLog, zna da prati “one dane u mjesecu”, podsjeti kada treba uzeti tabletu, a usput bilježi temperaturu, raspoloženje i težinu.

POCKET YOGA

U zdravom tijelu zdrav duh, a svi koji primjenjuju jogu to odavno znaju. No, umjesto da idu na kurseve, mogu vježbati i kod kuće korištenjem ove zanimljive aplikacije za smartfone i tablete.

EVERNOTE

Evernote je najpouzdaniji lični asistent. Omogućava da u bilo kojem trenutku napravite pribilješku – zapišete ili izgovorite i snimite neku ideju te ih sve organizujete da ih možete uvijek lako naći. Možete snimiti i ostale stvari poput zanimljivih linkova ili članaka, videa ili fotografije i, ako želite, podijeliti ih s prijateljima. Evernote nudi i mogućnost izrade planova putovanja.

 

poslovni.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Ćufte od sočiva i paradajza

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.