Održane Sunčane Igrarije: Mila Kuveljić najbrža beba Puzijade

U subotu, 22. oktobra, u podgoričkom šoping molu BIG FASHION održana je popularna dječija manifestacija Sunčane Igrarije, u organizaciji agencije Memento. Mališani i njihovi roditelji su uživali u bogatom i raznovrsnom programu pa je tokom cijelog dana vladala vesela i razigrana atmosfera.

Održane Sunčane Igrarije: Mila Kuveljić najbrža beba Puzijade

U okviru programa održano je šesnaesto izdanje Sunčane Violeta puzijade, najpopularnijeg takmičenja za bebe. U puzanju se nadmetalo 90 beba koje su se takmičile po grupama, u zavisnosti od uzrasta. Ukupno je organizovano 15 trka.

Najbrža beba šesnaeste crnogorske puzijade je Mila Kuveljić koja je nastupila u drugoj popodnevnog grupi i stazu prepuzala za 6 sekundi i 74 stotinke. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki.

Pobjednici šesnaeste crnogorske puzijade su: Emin Drešković, Sofi Vojvodić, Matea Šljivančanin, Ana Mugoša, Vasilije Mrdak, Katarina Ivanović, Kosta Nedić, Alina Bošnjak, Zara Agović, Mila Kuveljić, Uroš Mišković, Kosta Sjekloća, Matej Vučinić, Anastasia Stanisavić i Nikolaj Buličev. 

Tokom dana su organizovani i zanimljivi sadržaji za starije mališane. U terminu od 12 do 14 sati održane su Erste Sportske Igrarije, sa omiljenim dječijim animatorom Žarkom Žapcem. Mališani i roditelji su se zajedno igrali i nadmetali u specijalno osmišljenim igrama i zabavnim aktivnostima. 

U popodnevnom dijelu programa posjetioci su uživali u plesnom programu pod nazivom Uz ples se slađe raste, koji je organizovala Plesna škola Beauty, a nakon toga su NTC Centri Crne Gore priredili edukativni program pod nazivom NTC Razigrarije. U okviru ovog dijela programa mališani su na popularnom NTC poligonu razvijali logičko povezivanje kroz specijalno osmišljene aktivnosti.

Veliki broj mališana je učestvovao i u kreativno edukativnim radionicama Train Your Brain, Nukova Maštaonica, Dormeo emotivne sovice i Konstrukcije od bombona koje su bile organizovane tokom cijelog dana. 

Za sve segmente programa je vladalo veliko interesovanje pa smo prezadovoljni kako je sve proteklo. Tokom cijelog dana je bilo veoma razigrano i veselo, vladala je predivna atmosfera. Zahvaljujemo se roditeljima što su doveli svoje mališane da se družimo, uživamo i dijelimo radost“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Učesnici  i sponzori Sunčanih Igrarija bili su su: Brainobrain Montenegro, Dormeo emotivne sovice, Erste banka, Deponija d.o.o, Twistshake, Gravier, Ecoegg, Violeta, Nuk, Zewa, Originalna Pavlovićeva mast, Mali projektanti, Angie&Me, Miona dekoracije, Pampers, Pufies, Young Engineers, Cineplexx, Plesna škola Beauty i NTC Centri Crne Gore. Realizaciju manifestacije je podržao BIG Fashion šoping mol.

Foto: Đorđe Cmiljanić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Ćufte od sočiva i paradajza

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.