Kako da bez pranja očistite kaput

Kako da bez pranja očistite kaput

Jedna od lošijih strana kabastih kaputa je sigurno to što ih ne možete prati u veš mašini, što ih morate nositi na hemijsko ili vjetriti napolju, a u njih se veoma brzo uvuče neprijatan miris, što od smoga, što od dima.

Vjerovali ili ne, ovaj problem možete riješiti na sasvim jednostavan način, a sve što vam je potrebno je obična, najobičnija votka.

Okačite vaše kapute i ostale komade garderobe koji nisu za ručno i mašinsko pranje na ofingere, a votku sipajte u plastičnu flašu sa raspršivačem pa sa udaljenosti od najmanje petnaest centimetara poprskajte garderobu.

Ostavite da se sve osuši i odmah ćete primijetiti kako onog ustajalog mirisa više nema.

Ovo naravno ne znači da više ne morate nositi kapute i jakne na hemijsko već da imate opciju kada to ne stižete, a baš vam taj kaput treba. Trik nemojte primjenjivati na komade garderobe koji su napravljeni od svile ili prave kože.

 

kucica.net

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Namjestaj od trske i raznog drugog pruća ili šiblja...

RECEPT
DANA

Lignje na brazilski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.