Kako da bez pranja očistite kaput

Kako da bez pranja očistite kaput

Jedna od lošijih strana kabastih kaputa je sigurno to što ih ne možete prati u veš mašini, što ih morate nositi na hemijsko ili vjetriti napolju, a u njih se veoma brzo uvuče neprijatan miris, što od smoga, što od dima.

Vjerovali ili ne, ovaj problem možete riješiti na sasvim jednostavan način, a sve što vam je potrebno je obična, najobičnija votka.

Okačite vaše kapute i ostale komade garderobe koji nisu za ručno i mašinsko pranje na ofingere, a votku sipajte u plastičnu flašu sa raspršivačem pa sa udaljenosti od najmanje petnaest centimetara poprskajte garderobu.

Ostavite da se sve osuši i odmah ćete primijetiti kako onog ustajalog mirisa više nema.

Ovo naravno ne znači da više ne morate nositi kapute i jakne na hemijsko već da imate opciju kada to ne stižete, a baš vam taj kaput treba. Trik nemojte primjenjivati na komade garderobe koji su napravljeni od svile ili prave kože.

 

kucica.net

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.