Poslovni stajling

Pirprema : Ana Angela
Poslovni stajling

Iako kažemo da Odijelo ne čini čovjeka, utisak koji ostavljamo svojim stajlingom je veoma važan u poslovnom svijetu, tako da je bitno da vodite računa i pažljivo birate komade odjeće. Detalje birajte u bojama kojima ćete osvježiti svakodnevni poslovni izgled.

Predlog 1

Sako sako bez rukava je idealan za kombinacije sa svakim komadom odjeće, suknjom,haljinom, pantalonama. Crnu i bijelu varijantu je svakako najlakše kombinovati.

Informacije o modelima

Predlog 2

Izaberite jednobojnu ili haljinu sa printom u roju koji najbolje odgovara obliku vašeg tijela. Preko nje možete obući sako ili pamučni blejzer na kopčanje.

Informacije o modelima

Predlog 3

Pantalone su veoma zahvalne za kombinovanje. Možete ih nositi u kombinaciji sa košuljom ili pamučnom majicom. Dodajte par detalja i spremni ste za novi radni dan.

Informacije o modelima

Predlog 4

Ukoliko ne možete (ili ne želite) da izdržite cijeli dan na štiklama, izaberite udobniju opciju – ravne cipele. I u njima možete izgledati veoma elegantno.

Informacije o modelima

Pogledajte i ostale predloge:

Blejzeri, modni imperativ

Kombinovanje pastelnih boja

Kombinacije sa dugim suknjama

Boho stil

Pantalone koje ističu figuru

Ana Angela za Žena Sam Ja

Ana Radulović
Ana Radulović

Ostale kombinacije možete vidjeti ovdje http://www.zenasamja.me/specijali/ana-angela

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.