Ove trendove izbjegavajte ako želite da izgledate vitkije

Pravim izborom odjeće možete u trenu izgledati mršavije, a isto tako pogrešnim izborom možete dodati kilograme. Saznajte koje to modne trendove ne biste smjeli da pratite ako želite da vas odjeća učini mršavijima.

Ove trendove izbjegavajte ako želite da izgledate vitkije

Želite li da izgledate mršavije –  izbjegavajte…

1. …prozirne i mrežaste odijevne komade

Mogu dodatno da naglase ‘problematične’ dijelove poput stomaka, ruku i bedara. Ne želite ipak da se odreknete takve odjeće, onda je nosite suptilno (na primjer, užu, prozirnu tuniku s laganim izrezom oko vrata).

2. …kombinacije širih odijevnih komada.

Komotniji odijevni predmeti su u trendu, tzv. oversize, a za njihov kroj koriste se mekše i opuštenije siluete, zaobljena ramena, lepršave suknje i širi rukavi poput šišmiš rukava. Međutim, kombinacija šire bluze i pantalona šireg kroja može dodati kilograme. Puno bolji izbor biće pantalone koje idu uz nogu, mogu biti i dužine do gležnja, a nosite ih sa širim kaišem koji će tijelu dati lijep oblik.

3. …velike i upečatljive printove.

Ako ipak želite da nosite upečatljive komade, nosite samo jedan odijevni predmet s odvažnim printom u zamagljenom ili zemljanom tonu. Ne miješajte printove osim ako nisu otvoreniji.

4. …rastegljivi žersej koji je vrlo škakljiv za nošenje.

Ovaj materijal naglasiće šlaufiće i višak masnog tkiva pa ga je najbolje izbjegavati. Materijal koji će vam pružiti jednaku udobnost kao rastegljivi žersej, a puno je zahvalniji za nošenje ako želite izgledati mršavije, je viskoza.

5. …šlampavu odjeću koja ne stvara dobre proporcije tijela.

Kod odijevanja vodite računa o proporcionalnosti i održite živahnost i entuzijazam u odijevanju.

6. …haljine s prorezima na predjelu struka.

Odlično stoje ženama s figurom pješčanog sata i čvrstim stomakom. Međutim, žene s kruškolikom građom tijela ili šlaufićima trebale bi da izbjegavaju ovakve haljine. Želite li da nosite odjeću s prorezima, izaberite onu s prorezima na rukama i gornjem dijelu leđa.

7. …sunčanu žutu, jarko narančastu, svijetlo ljubičastu, žarko crvenu i slične boje.

Zaobilazite ih želite li odjećom da skinete koji kilogram, međutim, modni dodaci u ovim bojama su dozvoljeni.

 

lepotaizdravlje.rs

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.