Ova mama od bebine dremke pravi mala umjetnička djela

Jedna veoma maštovita mama je pronašla način da bebine snove pretvori u javu. Sioan Kvini Liao je umjetnica iz Kalifornije, koja popodnevnu dremku svog sina Vengena pretvara u prave male čarobne avanture.

Ova mama od bebine dremke pravi mala umjetnička djela

Dok njena beba spava, ova kreativna majka stvara nešto zaista fantastično. Ako ste se nekad pitali šta to bebe sanjaju, moguće da njihovi snovi liče baš na ove fotografije.

Sioan Kvini na svom blogu "Wengenn in Wonderland" navodi da je ona odrasla uživajući u bajkama i često je zamišljala prizore koji su u njima opisani. Te bajke iz njenog djetinjstva su joj dale više ideja, koje je iskoristila za stvaranje ovih jedinstvenih slika.

Ova maštovita mama, koja ima još dvoje djece, svakog dana pred vrijeme za dremku "slika" pozadinu na podu pomoću odjeće, čaršava i plišanih životinja, baš poput umjetnika koji se koristi svojim četkicama. Onda svog sina stavlja u sredinu, i pravi fotografije. Svaka slika ima svoj, jedinstveni naziv.

- Veoma sam zahvalna što imam priliku da sa čitaocima podijelim ne samo slike koje sam napravila, već, još bitnije, neopisivu ljubav, radost i ponos majke, dok stvaram ovaj poseban album za mog sina Vengena - napisala je Sioan Kvini na svom blogu.

Bukvalno svaku scenu iz bajke koju možete da zamislite, ova majka zna kako da napravi. Njen mali sin, koji je imao svega tri mjeseca kada je ona počela da pravi ove fotografije, mirno spava, ni ne znajući da učestvuje u stvaranju prave čarolije.

Tako je mali Vengen već uveliko jahao kamilu, bio je na prvom romantičnom sastanku, družio se sa Liliputancima i borio se sa Indijancima kao pravi kauboj. Ali, sudeći po ovim slikama, njega su donijele rode.

Ove slike su toliko zabavne, da je Kvini već izdala i knjigu pod nazivom "Vengen u Zemlji čuda", koja obuhvala mnoge slike, ali i korak po korak uputstva kako se prave.

 

 

blic.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.