Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge

Ukoliko to želite, možete da izgledate vitkije tako što ćete primijeniti trikove poznatih stilista i vizuelno "produžiti" noge!

Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge

Ovoo možete da postignete ako nosite obuću sa štiklama u nijansama kože, pantalone u boji cipela, visok struk i špicaste sandale ili cipele.

Štikle i platforme u nijansama kože

Iako ovaj udoban i stabilan model savršeno ide uz usku suknju, kaišići ipak vizuelno skraćuju noge pa će izgledati kraće nego što to zaista jesu. Zato se držite štikli u nijansama kože i platformi koje će naglasiti vaše gležnjeve, a time i dužinu nogu.


Pantalone u boji cipela

Sve dame znaju da pantalone i cipele u istoj boji vizualno produžavaju noge jer se prividno stapaju, pa granica između odjeće i obuće nije toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji vreijde i za čarape ako nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dijela garderobe.


Mini-suknje i šorts s visokim strukom

Kratke stvari najbolji su prijatelji vizuelnog "produžavanja" nogu. Zato češće nosite mini suknje i šortseve, samo pazite da to ne djeluje neukusno i izbjegavajte pripijene modele. Stilisti posebno preporučuju odjeću s visokim strukom jer izdužuje figuru.


Obuća na špic

Obuća sa špicastim vrhom vizuelno produžava stopala ali i cijele noge, zato obavezno nabavite kvalitetan par ovakvih cipela.


 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.