Obrnuto pranje kose

Obrnuto pranje kose

Ukoliko imate masnu kosu isprobajte obrnuto pranje. Za ovaj trik nisu vam potrebni posebni preparati, šamponi ili šampon za suvo pranje kose.

Radi se o pristupu pranju kose. Obrnuto pranje znači da proces započinjete baš kao i obično. Prvo namočite kosu, a zatim nanesete šampon. Umjesto drugog šamponiranja, sada na red dolazi regenerator, koji je često uzročnik brzog mašćenja kose. Nakon regeneratora, šamponirajte kosu i isperite.

Vaša kosa će dobiti potrebnu njegu i vlagu, a šampon će isprati sav preostali regenerator u vašoj kosi. Ono što ostaje je sjajna kosa bez masnoća na koju neće biti potrebno nanositi dodatne proizvode za njegu.

Međutim, ako imate problem s peruti nemojte koristiti obrnuti pristup, jer će vaš skalp biti previše isušen. Isto vrijedi i za osobe s normalnom i suvom kosom.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Čorba od karfiola

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.