Čokoladne poslastice i vrhunska vina oduševili posjetioce Delte

Proteklog vikenda, 14. i 15. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City održana je manifestacija Čokolada i vino koju je, drugu godinu zaredom, organizovala marketing agencija Incognito.

Čokoladne poslastice i vrhunska vina oduševili posjetioce Delte

Posjetioci su i ovog puta imali priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da u divnom, tematski dekorisanom prostoru uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode.

Tokom manifestacije zabilježena je odlična posjeta pa učesnici manifestacije nisu krili zadovoljstvo. Kako je u subotu bio Dan zaljubljenih, najveće interesovanje je vladalo za čokoladnim pralinama i tortama, ali je bilo i onih koji su se radije opredjeljivali za vrhunska vina.


U subotu je održana interaktivna radionica pod nazivom „O vinu, uz vino“, u toku koje su predstavnici kompanije 13. jul Plantaže, dr Vesna Maraš, direktorica sektora za Razvoj u kompaniji  i Bojan Gašović, tehnolog, zainteresovanim pojetiocima govorili o vinu, o uparivanju čokolade i vina, uz degustaciju vrhunskih vina Medun i Vranac Reserve.

Posjetioci nisu krili oduševljenje spojem ovih vina sa crnom, mliječnom i bijelom čokoladom.

U subotu popodne održana je vrlo interesantna radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koju je vodila Branka Vukčević iz radionice torti i kolača Moja slatka radionica iz Sutomora. Za ovu radionicu je vladalo veliko interesovanje pa su sva mjesta bila popunjena od samog početka. Učesnice radionice naučile su kako se fondan oblikuje u razne dekorativne elemente poput perlica, listića, cvjetova i medvedića.

U večernjim satima prvog dana manifestacije održan je mini koncert Andrijane Božović tokom kojeg su posjetioci i učesnici manifestacije uživali u italijanskim kanconama.

Na manifestaciji su se predstavili: Bambi WellBe čokolade, poslastičarnica Čarolija, kompanija MioGel, poslastičarnica Korni, Voćna vina i likeri Ivanović, pekara-poslastičara 3 Princa, slatkiši iz Rusije „Kарамела“ , Vinarija BUK i Vinarija Vukmanović.

 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.