7 najblesavijih trudničkih žudnji

7 najblesavijih trudničkih žudnji

Svi smo čuli priče o trudnicama koje svoje partnere su sred noći šalju u kupovinu sladoleda ili kisjelih krastavčića. Ali šta je sa onim žudnjama koje dovode u pitanje ženski zdrav razum? Postoje žudnje za supstancama koje nisu hrana i doživljava ih jedan broj trudnica. Ljekari vjeruju da su okidači za to nizak nivo vitamina ili mentalna oboljenja, ali stvaran razlog je i dalje nepoznat! Kada vam trudna prijateljica zatraži da joj izmiksate pomfrit i džem, pokažite joj listu 7 najluđih, ali istinskih trudničkih žudnji!

1.Mokar beton

Bez omaške, jedna je gospođa u sve svoje četiri trudnoće bila luda za mokrim betonom! Četiri puta devet mjeseci se teško uzdržavala da ne istrči napolje i liže pločnike kada pada kiša! Izjavila je da je miris toliko izluđivao, da je zapostavljala sve i satima sjedila na kauču njuškajući kroz prozor!

2.Prljavština

Jeste li šuli da neke trudnice gladuju za prljavštinom? Možda je to zbog nedostatka gvoždja? Šta god da je, ako ste ikada žudjeli da zahvatite iz đubravnika, niste jedini! Čak je i Britni Spirs otkrila da je ovo bila jedna od većih trudničkih žudnji!

3.Farba

Tokom moje trudnoće, radila sam u zgradi čiji se jedan dio renovirao i stalno mirisao na farbu – i bila sam kao u raju!
Majstori su me zadirkivali, jer kad god bi započeli rad u novoj prostoriji, ja bih se dogegala do njih i udilsala najdublje što mogu! Pored toga, nisam bila iznenadjena kada mi je jedna prijateljica priznala da je imala želju da pije farbu (uzdržala se, na sreću!).

4.Školska kreda

Ako vam je do grickanja krede, dobrodošle u klub! U jednom britanskom istraživanju je učestvovalo više od 2, 000 žena i ispostavilo se da je kreda na vrhu liste deset najneobičnijih trudničkih žudnji! Bebi puder je još jedna slična i podjednako luda žudnja.

5.Ćumur!

Neke žene uživaju da se uz televiziju sklupčaju pored muža, sa punom činijom... Ćumura! Baš tako! I nije samo ćumur ono za čim žude, već i lizucaknje šibica... Savjetujemo da nabavite ćumur i šibice i potpalite roštilj, sa ukusnim komadima mesa koje će skrenuti pažnju sa ove blesave žudnje!

6.Pepeo cigareta

Ako malo guglate po internetu, naćićete gomile žena koje priznaju da su žudjele za ukusnom užinom pepela cigareta! Bljak! Možete li ovo da zamislite? Mozak vam panično govori NE, NE NE! Dok vaše tijelo uzbuđeno traži još, još! Ali, ne morate ovu žudnju kriti. Sudeći po američkim istraživanjima, ovo je jako uobičajena pojava!

7.Deterdžent za rublje

Grickanje kašike pune deterdženta za rublje je još jedna, bizarna trudička žudnja. Jedna mama bloger je rekla:“ Dok sam bila trudna, nisam mogla da prođem pored vešeraja, a da ne poželim krckavi Tajd ili tečni omjekšivač, posebno Mr. Proper!“ Čistoća nije uvijek pola zdravlja! Spusti kašiku i dalje od deterdženata, mama!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.