Kada roditeljska ambicija pomjeri sve granice

Kada roditeljska ambicija pomjeri sve granice

Mala Britni Kembel (Bretney Kampbell) ima samo osam godina, a već je duboko zagazila u svijet takmičenja ljepote. I dok se njene vršnjakinje slobodno igraju i uživaju u svom djetinjstvu, ova djevojčica prima botoks, depilira noge, nausnice, obrve zbog bolesne ambicije njene još bolesnije majke.

Keri Kembel (Kerry Kampbell), koja povremeno radi kao kozmetičarka, podvrgla je svoju ćerku botoks tretmanima, da bi joj "ispeglala" bore na licu. Zamislite, bore na licu osmogodišnje djevojčice. Njeno opravdanje je da je to uobičajena pojava i kod ostalih roditelja i da to svi rade kako bi njihova djeca izgledala savršeno i pobijedila konkurenciju.

Međutim, očigledno je da djevojčica trpi velike bolove, samo da bi zadovoljila svoju bolesno ambicioznu majku. Kerina ubjeđivanja i opravdavanja idu do te mjere da kaže kako je Britni ta koja je zahtjevala botoks tretman, kako bi bila ljepša i spremnija za takmičenja ljepote.

"Već sada učestvujemo na dječijim izborima za mis i znam da će Britni jednog dana biti model, glumica ili pjevačica i ove tretmane dobija da bi što duže zadržala "bebifejs" i izgledala mlađe. Ono što sada radim za Britni, pomoćiće joj da postane zvijezda", objašnjava majka u jednom televizijskom intervjuu, dok je njena ćerka koja sjedi pored nje zbunjeno gleda.

Dok Keri nastavlja svoju strategiju da svoju ćerku pretvori u lutku, psiholozi tvrde da se ovi tretmani botoksom vrlo lako mogu negativno odraziti, pored fizičkog i na psihičko zdravlje djeteta.

Međutim, majka izjavljuje da to što ona radi uopšte nije pogrešno.
" Ja sam odlična majka. Brinem se za nju cijeli život i niko ne može da mi kaže da je to što radim pogrešno. Vidite, to sam ja i živim na svoj način i ona živi na svoj. Na kraju, ona je jedno srećno dijete", objašnjava Keri.
"Boli, ali ja to mogu da izdržim" i trpi zato što misli da " izgleda bolje, ljepše, slađe... i sve to što opisuju te fine riječi", dodala je Britni na maminu izjavu.

Keri je takođe priznala da svojoj djevojčici radi i bikini depilaciju voskom, kako bi joj pomogla da na takmičenjima ljepote ima što više uspjeha, na šta je Britni dodala da "Dama nije dama ako na sebi ima dlake."

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.