Hedonisti u Delti uživaju u omiljenim ukusima

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je peto izdanje popularne manifestacije Čokolada i vino. Veliki broj ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina koristi  priliku da se upozna sa ponudom proizvođača čokolade, čokoladnih proizvoda, delikatesa i vina, ali i da sazna kako se uparuju čokolada i vino.

Hedonisti u Delti uživaju u omiljenim ukusima

Organizatori su zadovoljni kako protiče manifestacija: „Veoma smo zadovoljni i posjetom i ponudom učesnika. Posjetiocima se mnogo dopadaju i ambijent na manifestaciji i proizvodi koje učesnici nude pa je i prodaja odlična. Najveće interesovanje vlada za praline i komadne kolače, ali i za hrvatska i crnogorska vina koja su u ponudi“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento marketing i komunikacije koja organizuje ovu manifestaciju.

U Vinariji Ćetković su zadovoljni interesovanjem posjetilaca: „Strancima se najviše dopada naš Galant Vranac Barrique, a posjetioci iz crnogorskih gradova najčešće se opredjeljuju za Galant Vranac“, ističe Vuk Ćetković.

 

Žarko Kopitović, vlasnik Vinarije Kopitović zadovoljan je interesovanjem posjetilaca za njihova vina: „Sve zavisi od ukusa. Oni koji više vole crvena vina najčešće se opredjeljuju za etiketu Šćepan Mali, a oni kojima više prijaju bijela, biraju etiketu Tre Sorelle. Nisu rijetki ni oni koji sa manifestacije odu sa nekoliko različitih vina“, ističe Kopitović.

 

Iz ponude hrvatskih vina najveću pažnju posjetilaca privukla je etiketa Plavac Premium vinarije Skaramuča.

 

Voćna vina i likeri Ivanović stalni su učesnici manifestacije: „Ovo je jedna od naših omiljenih manifestacija i uvijek uživamo u druženju sa posjetiocima, ali i ostalim učesnicima. Najveće interesovanje vlada za likerom od divljeg šipka“, kazala je Dragana Ivanović.


Poslastičarnica Le Petit Macaron iz Bara prvi put se predstavlja u Podgorici: „Manifestacija je divna i prezadovoljni smo kako protiče. Posjetiocima se dopadaju naši proizvodi jer su drugačiji i atraktivni su vizuelno, ali se ističu i ukusom. Macaronsi privlače navjeću pažnju posjetilaca“, kazala je Sanja Dobrković, menadžerka firme Le Petit Chateau.

 

Poslastičarnica Korni peti put se predstavlja na manifestaciji i svaki put izazove veliko itneresovanje posjetilaca svih uzrasta: „Najmlađi posjetioci su oduševljeni našim Čoko lizalicama. Praline su i ove godine u žiži interesovanja posjetilaca, ali i bajadere od pistaćija i ostali čokoladni proizvodi iz naše ponude“, ističe Mara Glavičić.

 

Na štandovima MFC butika kolača i Miranis u ponudi su komadni kolači i torte tradicionalne recepture. Najveće interesovanje posjetilaca vlada za čokoladnim kuglicama, bajaderama, padobrancima i medenim miksom.

 

Ove godine u ponudi su i sirovi kolači bez šećera i brašna: „Posjetiocima koji preferiraju zdrave stilove života i vode računa o ishrani naš štand je prvi izbor. U ponudi imamo energetske štanglice, bombice i komadne kolače sa suvim voćem i čokoladom“, kazala je Ivana Tomović, predstavnica radionice Zdrawi kolači.

 

Na manifestaciji se predstavlja i portal Ukusi.me, informator za hedoniste i avanturiste. Slatki sto, koji je centralna dekoracija na manifestaciji, djelo je agencije Neven Weddings and Events production.

 

Od 17 časova danas (nedjelja) gošća manifestacije će biti šugar artist Branka Vukčević koja će održati radionicu izrade ukrasa za torte, a od 18:30 časova biće organizovana nagradna igra za posjetioce u okviru koje će oni imati priliku da osvoje proizvode učesnika manifestacije. Kraj programa je rezervisan za muziku pa će učesnici i posjetioci uživati u nastupu Milene Vuković, violina i Ande Bushi, viola.

Foto: Photography by Jovana&Đorđe

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.