Gostujući blog: LJILJA I ZBILJA

Med2 contour, još dva dana

Oduvijek sam bucka. I navikla sam se na sebe takvu, iako nisam uvijek bila zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Kilaža je varirala u različitim životnim periodima, od one može proći do one ijaoooooo, a posljednjih godina prihvatila sam to što imam i nekako sam mirnija.

Gostujući blog: LJILJA I ZBILJA

Ne mogu reći da sam nezadovoljna, ne mogu reći ni da sam zadovoljna, jednostavno sam se dogovorila sa sobom da sam okej takva kakva sam, pa kakva god da sam. I dalje bih voljela da sam tanja i zbog izgleda i zbog zdravlja. I radim na tome onoliko i onako koliko me to ne opterećuje i u trenutku kad osjećam da je vrijeme za to. Ljetos sam bila i na nekom programu ishrane koji je podrazumijevao konzumiranje samo dva obroka: doručka i ručka, a koji su se sastojali isključivo od svježeg voća i povrća. Uz to je išlo mnogo čajeva za čišćenje jetre, crijeve, bubrega, bešike, želuca, kao i biljne tinkture. Uporedo sam išla na anticelulit masaže i rezultat nije izostao.

Ljetos sam zapazila tekstove o med contour tretmanu kojim se skidaju masne naslage i celulit i, kako kažu, 2-2ipo cm u obimu tretirane regije u samo jednom tretmanu. Zainteresovala sam se i bacila se na prikupljanje i analizu informacija. Tražila sam po netu, raspitivala se kod poznanika, a onda je moja prijateljica koja ima salon ljepote u Sarajevu na fejsu postovala da i ona radi med2 contour tretmane. Nisam bila lijena i odmah sam je pitala da li ima lično iskustvo u radu s tim aparatom, a posebno kako to ide sa krupnijim ženama poput mene. Rekla mi je da je zaista djelotvorno i da mi preporučuje da počnem i da ću sigurno biti zadovoljna. E to je već nešto. Ako mi tako kaže neko u koga imam povjerenja, koga znam jako dugo, ko se i profesionalno bavi upravo ljepotom lica i tijela, znači, dobila sam to što sam tražila. Pouzdane informacije. Pitala sam je koji salon u Podgorici radi te tretmane i preporučila mi je salon Platinum Beauty.
Otišla sam, razgovarala, obavila pregled i dogovorila se. Lijepa, mlada žena koja je analizirala moju situaciju, odiše nekom opuštenom, prijatnom samouvjerenošću dok izgovara čarobne riječi: da ću sigurno imati rezultata. Osjećam da moje unutrašnje zadovoljstvo već raste, ali nekako stidljivo, nesigurno, tiho, suprotno od svega što sam ja. Kao da se plašim da povjerujem. Kao da ne smijem da prihvatim da sam TO što me čeka ipak doželjela...
Da, divno to sve zvuči. Jako sam nestrpljiva da krenemo. Moram priznati da sam još uvijek rezervisana po pitanju najavljenih rezultata.
I pod jakom tremom.
Još dva dana.

I baš na dan kad sam dogovorila da krećem u Med2 Contour priču, kupim jednu slatku bluzu protkanu zlaćkastim nitima sa natpisom Smile and the world smiles with you.
Slučajno ili... ?

Javljam se za dva-tri dana. Stay tuned.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.