U subotu u podgoričkoj Delti uskršnje druženje za mališane

U subotu, 15. aprila, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City agencija Memento marketing i komunikacije će organizovati uskršnje druženje za djecu pod nazivom Uskršnje igrarije. Tokom dvosatnog programa, od 18 do 20 sati,  mališani će u tematski dekorisanom prostoru imati priliku da učestvuju u veoma zanimljivim takmičarskim igrama, a kroz program će ih voditi tim agencije Memento i vesela ekipa Animatora Zabavljatora.

U subotu u podgoričkoj Delti uskršnje druženje za mališane

“Specijalno za ovu priliku osmislili smo tematske igrarije, a vjerujemo da će mališanima najinteresantnije biti Puzličasta potraga za jajima i Trke veselih zečića. U okviru potrage takmičari će biti podijeljeni po ekipama i u jednom dvorištancetu tragati za uskršnjim jajima koja će u svom pakovanju imati komadiće puzle. Ekipe će imati zadatak da pronađu sva jaja i sastave puzlu uz pomoć djelova koje pronađu. Takmičiće se 3 ekipe sa po 3 takmičara. Svima ćemo mjeriti vrijeme, a najbrža ekipa će osvojiti nagradicu. U trkama veselih zečića mališani će imati zadatak da skakutajući u vrećama 2 puta pređu stazu dugu 3 metra. Organizovaćemo 6 trka sa po 6 učesnika i jednu finalnu trku pobjednika iz svih grupa. Najspretniji  “veseli zečići” će osvojiti uskršnje poklone”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Prijavljivanje za takmičarske igre Puzličasta potraga za jajima i Trke veselih zečića odvijaće se u centralnom atrijumu Delte u subotu, na dan Igrarija, u terminu od 16:30 do 17:45h, odnosno dok se ne popune sva takmičarska mjesta. Pravo učešća u takmičarskim igrama imaju djeca starija od 4 godine.

Organizatori pripremaju i sadržaje u kojima će moći da učestvuju i mlađa djeca pa će mališani u kreativnom kutku učiti kako da naprave uskršnje zečiće od salveta, bojiti uskršnje bojanke i dekorisati jaja, a moći će i da se poigraju u uskršnjoj kućici i dvorištu koji su specijalno napravljeni za ovu priliku.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Dan Sunca, instagram nalogu @dansunca i FB event-u Uskršnje igrarije.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.