Šta nervira muškarce

Šta nervira muškarce

Jedno od najpopularnijih pitanja o muško-ženskim odnosima je upravo "Šta nervira one druge" i koliko god se mi trudili da odgontnemo ovu vječitu enigmu, možemo samo da ubodemo ovako po neki odgovor i nadamo da ćemo ih jednog dana saznati sve.

Kritikovanje njegove porodice

Bez obzira na vaše mišljenje o njegovoj porodici, ako mu budete dali do znanja koliko vas ustvari oni izluđuju, to će ipak stvoriti neki jaz između vas dvoje. Čak ako i on misli da mu je rodbina pomalo „poremećena“, niko ne želi čuti kritikovanje po svom krvnom srodstvu. Zato je bolje da se suzdržite po ovom pitanju.

Špijuniranje

Možda mislite da ćete sebi učiniti uslugu time što ga kontrolišete i vršite nadzor nad njegovim Facebook profilom, Twitter-om i mail-ovima, jer smatrate da jedino  tako možete biti sigurni od drugih djevojaka.  Ako budete pratili svaki njegov korak svakog minuta, ako budete pokušavali saznati gdje je i šta radi,  velike su šanse da ćete mnoge situacije da protumačite pogrešno i preuveličate ih, i tako naraušite vašu vezu.

Svađe u javnosti

Normalno je da se par povremeno posvađa, pogotovo ako je dugo vremena zajedno, ali kada svađe toliko izađu van kontrole da se dešavaju u javnosti, to je jako neprijatna situacija i  problem koji treba što prije da riješite ako želite da veza potraje.

Pokušavate da ga promijenite

Mnoge žene misle da pomažu svom partneru kada pokušavaju da promijene njegove navike, ali to može da  uzrokuje mnogo problema. Isto tako, ako pokušate da promjenite njegov izgled, trebate da znate da pretjeranim promjenama kreirate neku drugu ličnost, a da vašeg partnera stavljate u drugi plan.

Dozvoljavate da se problemi nakupe

Svako u jednom momentu pomisli kako je baš njegova veza savršena. Ali, ako u vašoj misiji da održite tu savršenost i ida zbjegnete drame,  često izbjegavate rješavanje nekih problema i o tome ne razgovarate, ne činite uslugu ni sebi ni partneru.  Dobra komunikacija je uvijek temelj srećne, dugotrajne veze.

Lažete mu

Laganje bilo kome, partneru, prijateljici ili porodici ne može da završi dobro. Naprosto, nemojte to da radite,  jer bi vrlo lako da se zapletete u mrežu laži iz koje više nećete moći da se izvučete.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.