Vodič za jesen, recepti za zimnicu i zanimljivi intervjui

U prodaji novi broj Super Magazina!

U prodaji je novi broj Super Magazina, lifestyle časopisa koji priprema uigrani IDEA tim. Ovog puta, na 120 strana pripremili su neobične recepte, stručne savjete o ljepoti i zdravlju i intervjue sa zanimljivim sagovornicima. U Super Magazinu možete pročitati preporuke kako da započnete uspješan dan, savjete za mame i koristan vodič za jesen. Pored zanimljivih tekstova i tema, uz Super Magazin dobijate kupone za povoljniju kupovinu u IDEA prodavnicama i poklon grebalicu sa popustima.

Vodič za jesen, recepti za zimnicu i zanimljivi intervjui

Dok razmišljate u kojoj najbližoj IDEI da nabavite svoj primjerak, mi ćemo naš Super Magazin prelistati za vas. Na prvoj strani će vas dočekati uvodna riječ urednice Jelene Doderović, koja je direktorica marketing tima kompanije IDEA i liderka kreativnog tima koji potpisuje Super Magazin. U nastavku slijede savjeti za uspješan dan, koji ukazuju na važnost jasnog rasporeda obaveza, realnih dnevnih ciljeva, redovnih obroka i fizičkog vježbanja. U magazinu možete pročitati i kako da steknete naviku da redovno pijete vodu, što je, sigurni smo, želja svakog od nas, imajući u vidu koliko je konzumacija vode važna za naše zdravlje.

Jedan od dvadeset recepata posvećen je zdravim slatkišima, pa uz Super Magazin možete saznati kako da napravite Chia puding. Recepte piše Danijela Lazović sa bloga Hedonista.me, koja u intervjuu za Super magazin otkriva kako je počela njena kulinarska priča, ali i šta je obavezan sastojak svakog recepta, koji osigurava uspješan ishod u kuhinji. U novim receptima, Hedonista otkriva i kako da napravite jesenje salate i nesvakidašnju paštu sa kestenjima.

Ako već želite da se hranite zdravo, onda morate znati i kako da prepoznate organske proizvode. Upravo jedan od tekstova u Super Magazinu posvećen je temi organske proizvodnje. Nakon hrane i pića, nezaobilazan segment svakog lifestyle magazina su beaty savjeti, a u ovom broju Super Magazina saznajte kako da pripremite kožu i kosu za jesen.

I to nije sve. Kao poseban poklon čitateljkama, IDEA je pripremila intervju sa Genijem. Da, riječ je o Dejanu Savićeviću, koji za Super Magazin otkriva šta bi bio da nije postao fudbaler.

Mi smo otkrili samo dio, ostatak prepuštamo vama. Novi broj Super Magazina možete nabaviti u bilo kojoj od 117 IDEA prodavnica širom Crne Gore, uz Super Karticu po specijalnoj cijeni 0.99€ ili po redovnoj cijeni od 1.49€. 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.