Omiljeni događaj hedonista ponovo u podgoričkoj Delti

Prvog i drugog aprila manifestacija Čokolada i vino

Ljubitelji najfinijih ukusa čokolade i vrhunskih vina ponovo će imati priliku da uživaju u omiljenoj manifestaciji hedonista. Prvog i drugog aprila (petak i subota), u podgoričkom šoping molu Delta City, agencija Memento će organizovati osmo izdanje manifestacije Čokolada&Vino.

Omiljeni događaj hedonista ponovo u podgoričkoj Delti

Među posjetiocima poznata i po sloganu Univerzum uživanja, ova popularna manifestacija će okupiti čokolatere i proizvođače delikatesa na bazi čokolade kao i poznate vinarije, ovog puta iz Crne Gore i Hrvatske.

 

Veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo tradiciju organizovanja ove popularne manifestacije i vjerujemo da će ljubitelji sofisticiranih ukusa sa radošću primiti vijest o našem novom druženju. Ljubiteljima čokoladnih delicija i vina ponovo ćemo otvoriti vrata univerzuma u kojem se sljubljuju ti vrhunski proizvodi. Pružićemo im novu priliku da uživaju u simfoniji aroma, nota, kultura i tradicije, da tragaju za novim ukusima, a onim dobro poznatim dodaju nove dimenzije. Nastavljamo misiju ove manifestacije: popularizacija spoja vina i čokolade koji, ukoliko se realizuje na pravilan način, stvara jednu sasvim posebnu dimenziju ukusa, podižući one nama dobro poznate ukuse na viši nivo. To je svakako ugođaj koji nijedan hedonista ne želi da propusti“, poručuje Danijela Knežević iz agencije Memento.

 

„Posebno nas raduje što ove godine imamo značajno veću zastupljenost čokolatera u odnosu na ranija izdanja što je svakako pokazatelj da se domaće tržište razvija, da dolaze nove, mlade snage, spremne da ljubiteljima kraft, odnosno zanatske čokolade i pralina ponude vrhunske delicije i luksuzna pakovanja. Zajedno sa njima i manifestacija Čokolada&Vino postaje sve kvalitetnija”, dodaje Knežević 

Učešće na osmom izdanju manifestacije Čokolada&Vino do sada su potvrdili: Korni čokolada i praline, Šik&Šiz, Choco Art, Mousse Cake Magda, Čokolatisima, AnŽel chocolat, Bella Chocolate, Aneta chocolates, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Ceka, Vinarija Keković Estate i Vinarija Kutjevo.

Radno vrijeme manifestacije biće od 10 do 21 sat, oba dana. Detaljnije informacije o učesnicima i programskim sadržajima mogu se pronaći na Instagram nalogu Čokolada&Vino.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čokolada&Vino (@cokoladaivino)

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.