Trendi frizure za sezonu proljeće/ljeto 2013.

Trendi frizure za sezonu proljeće/ljeto 2013.

Pletenice


Pletenice nastavljaju svoj trend. Kosa pokupljena u pletenicu će i ove seyone biti veliki hit. Nije važno da je napravljena uredno ili razbarušeno, važno je da je pletenica. Možete da dodajete razne trake, šnale i ukrase sa kojima će biti još interesantnije.

Pastelne frizure


Pastelne boje kose su namijenjene za one smjele i samouvjerene žene koje vole da budu drugačije od ostalih i koje vole da privuku pažnju. Ako ste se pronašle u opisu, onda je ova frizura za vas.

Crvena ljepota


One žene koje vole crvenu boju, obradovaće se, obzirom da se crvena kosa vraća na scenu i to ovog puta u još jačim tonovima.  Kosa obojena u crveno je posebno hit ove sezone.

Lokne u holivudskom stilu


Za dame koje preferiraju glamur, tu su frizure od 30-ih do 60-ih. Ovaj klasični i elegantni izgled odgovara ženama zavodnicama koje znaju šta žele.

Nježne kratke frizure


Po uzoru na En Hatavej, Šarliz Teron i još mnogo drugih poznatih ličnosti, i ovo ljeto će se nositi i kratke frizure. One odlično idu uz lica sa blagim crtama.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.