Ako imate svijetao ten, ovako treba da njegujete kožu

Ako imate problema sa crvenim mrljicama na licu, svakako nabavite dobar prajmer (baza). Svijetao (blijedi) ten sa tamnim podočnjacima nikad ne izgleda dobro.

Ako imate svijetao ten, ovako treba da njegujete kožu

Prepanuli ten često se poistovjećuje sa zdravljem i glamuroznim izgledom, no to ne znači da ga morate postići po svaku cijenu. Dapače, koža koja često boravi u solarijumu prije će ostarjeti i dobiti bore, a o zdravstvenim rizicima ne moramo ni da govorimo (vjerujemo das u vam dobro poznate opasnosti korišćenja solarijuma).

Ako imate blijedi ten predlažemo da ga napokon prihvatite i, uz malo dobre njege i nekoliko make up trikova, pretvorite u zanosni porculanski ten koji blista i izgleda zdravo.

1. Odgovarajuća njega i zaštita

Kako bi vaša koža ostala elastična, sjajna i bez bora, potrebne su vam dvije stvari - hidratantna krema i krema s visokim zaštitnim faktorom. I jednu i drugu nanosite barem 2 puta dnevno.

2. Dobar prajmer

Ako imate problema s crvenim mrljicama na licu, svakako nabavite dobar prajmer koji će omogućiti da puder bolje prijanja te da koža izgleda potpuno savršeno.

3. Uklonite podočnjake

Blijedi ten sa tamnim podočnjacima nikad ne izgleda dobro pa je važno pronaći dobar korektor i naučiti pravu tehniku za njihovo prikrivanje. Uvijek koristite tečni korektor koji se ne uvlači u bore, a bojom premažite cijeli dio od podočnjaka pa do pola obraza, u obliku trougla.

4. Nježno rumenilo

Tamna rumenila i bronzeri na nježnom tenu izgledaju prenapadno. Koristite roskaste i breskvaste nijanse koje će vam dati svjež i ženstven izgled.

 

Index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.