Trodnevna bajka za buduće mladence

Od 28. do 30. marta sajam vjenčanja u podgoričkoj Delti

Trodnevna bajka za buduće mladence

Peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka biće održan od petka, 28. marta, do nedjelje, 30. marta, u šoping molu Delta City Podgorica, u organizaciji marketing agencije Incognito. I ove godine manifestacija će okupiti izlagače koji nude proizvode, opremu i usluge vezane za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života.

U toku sajma budući mladenci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom čak 26 izlagača.

«Ove godine Bajka će biti bogatija i raznovrsnija nego ikad, a novina je da će u toku sva tri dana, u posebnim terminima, biti organizovane foto sesije sa mladencima kao i degustacije slatkog, slanog programa i vina. Vjerujemo da će budući mladenci uživati u bajkovitoj atmosferi i zanimljivim pratećim sadržajima i da će biti zadovoljni ponudom naših izlagača. S obzirom da proslavljamo jubilej, posjetioci, ali i sami izlagači, će u toku sajma glasati za najljepši štand i najbolje predstavljanje, a plakete će najboljima biti uručene u nedjelju, u toku svečane ceremonije zatvaranja sajma“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Buduće mlade će u toku sajma imati priliku da isprobaju vjenčanice iz salona vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding&Flower, a na raspolaganju će im biti i timovi frizera i kozmetičara iz salona Spes i Believe by Biljana Mihaljević kao i šminkerka Sanja Blagojević. Oni će zainteresovanim mladama davati praktične savjete i pomoći im prilikom odabira prigodne šminke i frizure. Buduće mlade će moći i da izaberu nakit koji se najbolje uklapa uz odabranu vjenčanicu, a svoje radove će predstaviti Tija Art Unikatni nakit. Da bi izgled bio potpun potrebno je odabrati i cipele, a svoju ponudu će predstaviti Dot. Concept Store.

Budući mladenci imaće priliku i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, a svoje umijeće će im predstaviti agencije za dekoraciju: Lunna, Evergreen, Happy Day i Neven Wedding&Flower. Bogatu ponudu svadbenih torti i kolača predstaviće Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe i pekara-poslastičara 3 Princa, a prostor i meni za svadbena veselja predstaviće restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja. Budući mladenci će moći da se upoznaju i sa ponudom vinarije Jelena Savojska čija vina će biti ponuđena na degustaciju u toku sajma.

Svoje usluge predstaviće i fotografi i snimatelji: Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo&Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako, a ponudu destinacija za bračno putovanje predstaviće turistička agencija Planettours. U toku manifestacije biće predstavljen i muzički repertoar za svadbena veselja orkestra Dobri momci Podgorica, a posjetioci će imati priliku i da se upoznaju sa uslovima za dobijanje stambenih kredita u Erste banci.

Svi izlagači će posjetiocima ponuditi i specijalne popuste na svoje usluge, a pripremaju i brojna iznenađenja.

Sajam vjenčanja Vaša Bajka trajaće od petka, 28. marta do nedjelje, 30. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za petak, u 18 časova, a svečano zatvaranje sa prigodnim programom biće održano u nedjelju, u 19 časova.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.