Deveti broj Magazina u prodaji od 23. juna

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam deveti broj Magazina koji je u prodaji od 23. juna. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Deveti broj Magazina u prodaji od 23. juna

Gošća  Magazina je teniserka Danka Kovinić koja govori o učešću na Rolan garosu,   privatnom životu i planovima koji se tiču karijere . U intervjuu režiser i član „The books of knjige“ Zoran Marković Zonjo, između ostalog, kaže da „sa kikirikijem u džepu nema kinematografije“.  Hip hoper i pisac Marko Šelić Marčelo koji je učestvovao na festivalu Asfaltiranje, za Magazin govori o muzici, značaju riječi, humanitarnom radu i o tome šta je sve spreman da uradi radi ljubavi.  


U rubrici „Porodična priča“ gost je fudbaler Milorad Peković sa suprugom Majom i kćerkom Emom. Oni pričaju o životu u Njemačkoj, vaspitanju kćerke i planovima za budućnost. Da li je virtuelni svijet postao način života-tema o kojoj za Magazin govori prof. dr Sonja Tomović-Šundić. U rubrici „U ogledalu“ gost je  Igor Lazić-MC Niggor koji, pored ostalog, ističe da se „svaki dan smije do suza“. Saradnica Magazina bila je u Lisabonu  i impresije ovim gradom pretočila u putopis pod naslovom „Grad bez kiča i predrasuda“. Magazin objavljuje i priču o borbi s karcinomom Marine Stanković iz Podgorice pod naslovom „Ja i dalje trčim“.


Deveti  broj Magazina donosi i autorske tekstove naših stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.