Sedmi broj Magazina u prodaji od 26. maja

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Sedmi broj Magazina u prodaji od 26. maja

Predstavljamo vam sedmi broj Magazina koji je u prodaji od 26. maja. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Gost Magazina je zagrebački voditelj Oliver Mlakar koji govori o profesiji, privatnom životu i popularnosti koju mu je donijelo vođenje kviza Kviskoteka. U intervjuu pjevač Toni Cetinski, između ostalog, ističe da četvrt vijeka pjeva o ljubavi. Novinarka, spisateljica i publicistkinja iz BiH Indira Kučuk-Sorguč predstavlja čitaocima u Crnoj Gori bestseler „Ja mahaluša“.

U rubrici „Porodična priča“ gosti su pjevačica Milena Vučić-Burovac i Nikola Burovac. Koje izume stvaraju Crnogorci-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. U rubrici „U ogledalu“ gosti su glumci Andrea Mugoša i Božidar Zuber, popularni Zoro i Miljana iz serije „Budva na pjenu od mora“. Novinarka Magazina bila je u Luganu i impresije ovim gradom pretočila u putopis pod naslovom „Tango na gradskom trgu“.

Sedmi broj Magazina donosi i autorske tekstove naših stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.