Četvrti broj Magazina u prodaji od 14. aprila

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam četvrti broj Magazina koji je u prodaji od 14. aprila. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Četvrti broj Magazina u prodaji od 14. aprila

Gost Magazina je glumac i režiser Ljubiša Samardžić koji govori o profesiji, braku, ali i o životu nakon smrti sina Dragana. U intervjuu pjevačica Andrijana Božović iznosi detalje iz privatnog života i profesije, a pjevač  grupe „ Legende“ Ivan Milenković priča o koncertima u regionu i porodici za koju kaže da je njegova „mirna luka“. U rubrici „U posjeti“ ekipa Magazina bila je kod predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice koja je u razgovoru otkrila na čemu insistira u poslu, a šta je to što ispunjava njen privatni život.

Da li Crnogorci doniraju organe-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. U rubrici „U ogledalu“ gošća je glumica Ivana Mrvaljević. Saradnica Magazina bila je u Briselu i impresije ovim gradom pretočila u putopis pod naslovom „Brisel-grad čokolade i važnih odluka“. Četvrti broj Magazina donosi i autorske tekstove stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.