Sedmi sajam vjenčanja Vaša Bajka oduševio brojne posjetioce

Od petka do nedjelje u podgoričkom šoping molu održan je sedmi sajam vjenčanja Vaša Bajka koji je organizovala agencija Memento marketing i komunikacije. Ovogodišnje izdanje Bajke okupilo je 28 izlagača, što je najveći broj do sada kada je sajam vjenčanja u pitanju.

Sedmi sajam vjenčanja Vaša Bajka oduševio brojne posjetioce

U okviru svečanog otvaranja sajma, koje je održano u petak u 18 časova, nastupila je mlada pjevačica Monika Knezović koja je izvela svoju numeru „Naš svijet“, a nakon toga je uslijedila revija vjenčanica i svečanih haljina iz salona Na zrnu graška i Pepeljuga i modnog studija Madam Maya u okviru koje su prikazani modeli brendova Atelier Pronovias, Ronald Joyce, La Sposa, Enzoani, Sherri Hill i Tarik Ediz. Nakon revije uslijedio je nastup orkestra Dobri momci Podgorica i degustacije slatkog i slanog programa koje su priredili učesnici sajma.

Učesnici sajma nisu krili zadovoljstvo zbog odlične posjete, a prostor u kojem se održava sajam izgledao je ljepše nego ikada. Sajam je posjetio veliki broj budućih mladenaca koji su se već na licu mjesta odlučili za rezervisanje usluga izlagača.

„Veoma smo zadovoljni kako je protekao sajam jer su i učesnici i posjetioci zadovoljni organizacijom i odzivom posjetilaca. Delta je sva tri dana zabilježila odličnu posjetu, a ono što nas posebno raduje je što je veliki broj budućih mladenaca namjenski došao na sajam i iskoristio popuste koji su se kretali od 20 do 30%. Mnogo nas raduje činjenica da su posjetioci bili oduševljeni ambijentom, ali i ponudom učesnika. O tome koliko su bili impresionirani najbolje govori činjenica da su mnogi poželjeli da se fotografišu na štandovima izlagača i u centralnom prostoru”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.


Organizatorke zadovoljne kako je protekao sajam

Na sajmu se, osim salona vjenčanica i studija koji su predstavili svoje modele tokom svečanog otvaranja, predstavljaju i: agencije za organizaciju i dekoraciju vjenčanja Lunna, HappyDay, Pavi se FeSta, Luxury Events i Lovely Home, zlatara Domnik, cvjećara Habitat, radionica Anastasija, poslastičarnice Čarolija i Marina, restorani Sport Club, Internacional, Imanje Knjaz, Terminal i Balkan, hotel Ramada, Angie&Me-kreativna radionica za male i velike princeze, Atelje Manufaktura, Prirodna kozmetika Ivanović, Alika Cosmetics, orkestar Dobri momci Podgorica, Erste banka, turistička agencija Planettours, Bane Kljajić Wedding video i Boško Purić Photography.

“Vjerujemo da će sve što je pokazano na sajmu veoma uticati na izbor mladenaca. Mnogi će, sigurni smo, dobiti inspiraciju, a tokom sajma je bilo i situacija da mladenci dođu do štanda izlagača i kažu im da žele baš takvu dekoraciju kakvu su oni prikazali na sajmu što je najbolji pokazatelj koliki uticaj sajam ima. Kao i ranijih godina, bili su zastupljeni različiti stilovi kada su dekoracije u pitanju: rustični, romantični, vintage, luksuzni, tako da su budući mladenci mogli da pronađu inspiraciju kakva baš njima odgovara”, kazala je Danijela.


U okviru pratećeg programa u subotu je održana revija modela modnog studija Madam Maya tokom koje su posjetioci imali priliku da vide modele brendova Sherri Hill, Enzoani kao i modele modnih kreatorki Biljane Tipsarević i Dejane Lukić. U nedjelju, u okviru programa svečanog zatvaranja, nastupili su plesači plesnog kluba Sonrisa koji su izveli grupni Bečki valcer. Tokom programa izvučena su imena dobitnika nagradne igre „Zamisli. Poželi. Ostvari...svoju bajku“ i uručene zahvalnice učesnicima sajma.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.