Čokolada i Vino za slatki vikend u podgoričkoj Delti

U subotu i nedjelju, 14. i 15. februara, u šoping molu Delta City u Podgorici biće održana manifestacija Čokolada i Vino

Čokolada i Vino za slatki vikend u podgoričkoj Delti

Manifestaciju drugu godinu zaredom organizuje marketing agencija Incognito, a ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina ponovo će imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da uživaju u pratećim sadržajima i degustiraju proizvode u terminima za degustaciju.

„Vjerujemo da će učesnici manifestacije i ovog puta oduševiti posjetioce svojom ponudom, a pripremili smo i zanimljiv prateći program pa će posjetioci tokom prvog dana moći da saznaju nešto više o tehnologiji proizvodnje vina, ali i o konzumaciji vina, u toku interaktivne radionice koju će voditi naši gosti iz kompanije 13. jul Plantaže, direktorica sektora za Razvoj u kompaniji dr Vesna Maraš i tehnolog Bojan Gašović", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

"U poslijepodnevnom dijelu programa biće održana vrlo interesantna, radionica izrade dekorativnih elemenata za torte koju će voditi Branka Vukčević iz radionice torti i kolača Moja slatka radionica iz Sutomora. Početak ove radionice zakazan je za 17:30 časova. U toku večernjeg programa biće održan mini koncert Andrijane Božović, u toku kojeg  će posjetioci imati priliku da uživaju u zvucima italijanskih kancona. U toku drugog dana manifestacije posjetioci će, od 12:30 časova, moći da porazgovaraju sa doktorkom Biljanom Savić koja će o čokoladi i vinu govoriti iz ugla nutricioniste, a u popodnevnim časovima pripremamo i neka iznenađenja za posjetioce. U toku oba dana manifestacije imaćemo termine za degustaciju proizvoda, a u posebnom kutku ćemo vršiti prezentaciju uparivanja čokolade i vina”, dodala je Knežević.Učesnici manifestacije su: Bambi WellBe čokolade, poslastičarnica Čarolija, kompanija MioGel, poslastičarnica Korni, Voćna vina i likeri Ivanović, pekara-poslastičara 3 Princa, slatkiši iz Rusije „Kарамела“ , Vinarija BUK i Vinarija Vukmanović.

Manifestacija Čokolada i Vino trajaće tokom vikenda 14. i  15. februara, u terminu od 10 do 22 časa.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.