Meril Strip o ovome više ne želi da ćuti!

Oskarovka Meril Strip dugo je patila zbog nekih stvari koje su je činile nezadovoljnom i tužnom. S godinama je stekla dovoljno samopouzdanja da progovori o tome i da im se suprostavi.

Meril Strip o ovome više ne želi da ćuti!

Evo šta je ona napisala u otvorenom pismu:

„Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato jer sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do tačke kada više ne želim da gubim vrijeme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom.

Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte. Vjerujem u svijet pun različitosti i zato izbjegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.

U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju. Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili riječ ohrabrenja.

Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje!“

Nemam više strpljenja za cinizam, pretjerani kriticizam ili bilo kakve zahtjeve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cijene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmiješim onima koji se ne smiješe meni.

Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

 

Uspesnazena.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.