Ovi putnici su dobili baš sve što su poželjeli

Kanadska vazduhplovna kompanija WestJet iskoristila je ove praznične  dane kako bi počastila putnike te pritom stigla na dobar glas. Pogledajte što je i kako izvela...

Ovi putnici su dobili baš sve što su poželjeli

Više od 250 srećnika, koji su s međunarodnih aerodroma u Torontu i Hamiltonu letjeli za Calgary, otišli su kućama punih ruku jer im je vazduhplovna kompanija WestJet kupila baš sve što su poželjeli.

Među zamotanim poklonima tako se našlo televizora, kamera, igračaka i konzola, ali i gaća i čarapa jer se neki ispred 'kutije želja' nisu najbolje snašli ili je to zaista bilo ono jedino što su trebali i htjeli.

WestJet nije precizirao koliko ga je taj marketinški potez koštao, međutim otkrio je da je božićno darivanje osmišljeno još u avgustu te da je na projektu učestvovalo čak 175 volontera.

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.