Osamnaesti broj Magazina u prodaji od 27. oktobra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam osamnaesti broj Magazina koji je u prodaji od 27. oktobra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Osamnaesti  broj Magazina u prodaji od 27. oktobra

U intervjuu glumica Brankica Sebastijanović govori o privatnom životu i profesiji.

Gost Magazina је glumac Zoran Cvijanović koji je nedavno otvorio televizijski festival u Baru. On se, u razgovoru za Magazin, prisjeća uloga koje su obilježile njegovu karijeru i govori o novim projektima. Ekipa Magazina bila je na snimanju novog filma režisera Milana Karadžića pod nazivom „Jesi li to došo da me vidiš“. Objavljujemo ekskluzivno fotografije sa snimanja. O djetinjstvu, ljubavi, karijeri i „sitnicima“ koje život znače govori muzičar Petar Grašo.

U rubrici „Susreti“ gost je direktor Uprave za sport Cetinja i direktor crnogorske rukometne reprezentacije Petar Kapisoda.

U rubrici „Porodična priča“ Vanja Radovanović i njegova supruga Ivana govore o braku i vaspitanju sina Davida. Šta je sve potrebno za čuvanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce beba -tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju govorimo o celijakiji.

U ovom broju Magazina je i putopis o Moskvi. Tu su  i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.