Astro lažovi: Kako laže vaš znak?

Ovnovi lažu nespretno, Vodolija ne voli da laže, ali je spremna na kompromise, a Blizanci su najveći lažovi horoskopa.

Astro lažovi: Kako laže vaš znak?

Blizanci su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

Škorpija je takođe uvjerljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da provjeri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje - izazov.

Lav zapravo ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.

Ovnovi lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca horoskopa. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

Strijelac mu je sličan – istina je njegovo najjače oružje, pa se osjeća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

Vodolija ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko ocijeni da će tako da spasi neku vezu ili da spriječi prijatelja da bude povrijeđen.

Vage zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promijene temu sa ljubaznim smiješkom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neprijatne stvari.

Raka ćete teško uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribjegava kako bi pomogao bližnjem.

Riba laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

Jarac ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima. On laži rijetko izgovara u afektu, uvek se radi o pomnom planiranju.

Bik izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da povjeruje.

Djevica se rijetko služi lažima (možda najrjeđe od svih znakova), ali kada ih već upotrijebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

novosti.rs

 

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.