Pogledajte koliko u stvari možete da se ugojite za jedan dan!

Da biste dobili pola kilograma u jednom danu, treba unijeti 3.500 kalorija više od vaše dnevne potrebe za kalorijama. Prosječna dnevna potreba za kalorijama je oko 2.000, što znači da bi trebalo unijeti oko 5.500 kalorija.

Pogledajte koliko u stvari  možete da se ugojite za jedan dan!

Vjerovatno pokušavate da jedete relativno zdravu hranu i što češće vježbate. Ali nekim danima ste sve samo niste disciplinovani. Na kraju krajeva, svi ponekad ne možemo da odolimo iskušenjima. I dok mislite da ste upropastili svoj proces mršavljenja, treba da znate koliko maksimalno možete da se ugojite u jednom danu, i to kada uopšte ne pazite šta i koliko jedete.

Da biste dobili pola kilograma u jednom danu, treba unijeti 3.500 kalorija više od vaše dnevne potrebe za kalorijama. Prosječna dnevna potreba za kalorijama je oko 2.000, što znači da bi trebalo uneti oko 5.500 kalorija.

Kako izgleda 3.500 kalorija? To je oko 3 čaše vina, 2 pileća krilca, 2 porcije čipsa, 2 komada torte od čokolade i 2 čaše gaziranog soka sa šećerom. To je mnogo hrane, a ni to nije sasvim dovoljno da biste unijeli 3.500 kalorija, pišu vestionline.

Postoje naučni dokazi koji upućuju da je teško dobiti na tjelesnoj težini nakon samo jednog dana prejedanja.

Dan prejedanja će sigurno izazvati nadutost i osjećaj težine sutradan. Ali, dok god kasnije nastavite sa uobičajenom ishranom i rutinom vježbanja, ne treba se plašiti debljanja i suvišnih kilograma.

 

telegraf.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Komšiju, pa kuću...

RECEPT
DANA

Piletina sa slatkom pavlakom i karijem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.