Ukus tradicije iz cijele Crne Gore

Novi Ukusi kraja moga u IDEA prodavnicama

U želji da podstakne domaću proizvodnju i pomogne razvoj crnogorske privrede, IDEA je tokom prošle godine pokrenula novu liniju proizvoda „Ukusi kraja moga“. Tradicionalni proizvodi ove robne marke, koje možete naći u IDEA prodavnicama, pripremani su prema originalnim receptima karakterističnim za naše podneblje i predstavljaju pravo iznenađenje za sve ljubitelje domaćih, dobro poznatih ukusa.

Ukus tradicije iz cijele Crne Gore

Ukusi kraja moga su domaći proizvodi i njihova autentičnost se ogleda u načinu pripreme koji se zasniva na poštovanju tradicionalnog postupka proizvodnje, koji se odvija u saradnji sa proizvođačima sa juga, sjevera i centralnog dijela zemlje. Poseban akcenat stavljen je na tradicionalnu pripremu proizvoda, na osnovu recepata koji se generacijama prenose sa koljena na koljeno.

 

„Od sada, u okviru bogate ponude Ukusa kraja moga možete naći 67 proizvoda, proizvedena u saradnji sa 23 proizvođača. Jako smo srećni što su kupci prepoznali domaće, ukusne i kvalitetne proizvode „Ukusi kraja moga“, koji se nalaze na policama u IDEA prodavnicama već godinu i po dana“, saopštila je direktorica marketinga Jelena Doderović.

Liniju proizvoda pokrenuli su sa ciljem da kupci IDEU diferenciraju kao kompaniju kojoj mogu da vjeruju i gdje mogu pronaći kvalitetan crnogorski tradicionalni proizvod.

„Povratak domaćim proizvodima, tradicionalnim receptima, dobro poznatim ukusima predstavlja novi trend u ishrani ne samo kod nas, već i u svijetu. Svjesni činjenice da potrošači radije kupuju domaće proizvode provjerenog kvaliteta, s jedne strane i pozitivnih reakcija koje dobijamo od potrošača, s druge strane, ponudu smo dodatno obogatili sa još 12 novih ukusa. Pored toga što potrošačima želimo da ponudimo dobar kvalitet, koji domaći proizvodi sigurno imaju, takođe želimo i da podstaknemo domaću proizvodnju i tako pomognemo razvoj crnogorske privrede. Vjerujemo da smo u tome uspjeli, jer smo obezbijedili siguran plasman tradicionalnih proizvoda i njihov put do trpeza, ali i srca kupaca“, saopštila je Doderović.

 

Zahvaljujući saradnji sa IDEOM, domaći proizvođači su obezbijedili siguran plasman svojih proizvoda, što je povećalo njihovu prodaju, a samim tim im omogućilo da ulažu u svoju proizvodnju i šire posao.

„Mnogo nam znači projekat „Ukusi kraja moga“, zato što naše proizvode prodajemo širom Crne Gore i potrošači kupuju provjerene i zdrave proizvode iz našeg kraja“, izjavili su iz gazdinstva Butorović, koje proizvodi kozji sir.  

 

Domaći proizvodi iz linije „Ukusi kraja moga“ dostupni su u 119 IDEA prodavnicama u 19 crnogorskih gradova. Cjelokupan spisak proizvoda možete naći i na sajtu: www.idea.co.me/Ukusi-kraja-moga.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.