Čokolada i Vino za nezaboravan vikend u podgoričkoj Delti

Čokolada i Vino za nezaboravan vikend u podgoričkoj Delti

U subotu i nedjelju (01. i 02. mart), u šoping molu Delta City Podgorica biće održana manifestacija Čokolada i Vino, u organizaciji marketing agencije Incognito. Slogan manifestacije je „Za ljubitelje najsenzualnijih ukusa”, a posjetioci će u toku dva dana imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, i u prijatnoj atmosferi uživaju u zanimljivim pratećim sadržajima.

„Posjetioci će u toku termina za degustaciju moći i da okuse proizvode koje će učesnici manifestacije prezentovati, a u posebnom kutku vršiće se prezentacija uparivanja čokolade i vina. U subotu će, u terminu od 13 do 14 časova, naša gošća biti Danijela Radeč, predsjednica Nacionalnog udruženja somelijera Crne Gore koja će na najbolji način posjetiocima predočiti prednosti konzumiranja vina i upoznati ih sa tehnikom uparivanja vina i čokolade. U istom terminu u nedjelju, gošća kutka biće doktorka Biljana Savić koja će o čokoladi i vinu govoriti iz ugla nutricioniste”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Prvog dana manifestacije, u terminu od 18:30 do 19:30 biće održan panel „Internet i kulinarstvo”, u toku kojeg će biti riječi o food blogovanju i internet preduzentištvu.

„Naše gošće biće Minja Bogdanovski, autorka višestruko nagrađivanog i jednog od najpopularnijih kulinarskih blogova u regionu „Minjina Kuhinjica”, zatim Vanja Rajković Bojanić, autorka najpopularnijeg crnogorskog kulinarskog bloga „Kuvaj za me” i Branka Vukčević, vlasnica Facebook stranice  „Moja slatka radionica”, poznata po impresivnom umijeću u izradi i dekorisanju torti.  U toku druženja sa njima ćemo razgovarati o ljubavi prema kulinarstvu, počecima i prezentovanju putem blogova i Facebook stranica, a nakon panela biće organizovano i druženje sa posjetiocima uz degustaciju i muziku”, dodala je Danijela.

Učesnici manifestacije su: Sorini, Nestle, Milka, Ritter Sport, XAOC kafe, poslastičarnica Korni, fabrika čokolade Montelor, prodavnica čokolade Rena, Čokoladna fantazija Happy Day, Vinarija Jelena Savojska i Vinarija Kopitović.

Manifestacija Čokolada i Vino trajaće od subote, 01. marta, do nedjelje, 02. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Svečano otvaranje, u toku kojeg će nastupiti Igi Man&Ivan Marović bend, zakazano je za subotu, 01. mart u 11 časova, a program će biti svečano zatvoren u nedjelju u 20:30 časova, uz nastup plesnog para Slobodan i Jelena Vukčević.


Čokolada&Vino Facebook

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.