Veza sa oženjenim muškarcem

Piše : Bojana Ostojić, licencirani Life Coach
Veza sa oženjenim muškarcem

Oženjeni muškarac, budimo realni, drži do porodičnog života. To ne treba smetnuti s uma! Ipak, poput svojih davnih predaka, savremeni muškarac je razapet između potrebe za stabilnošću i želje za avanturom, ozbiljnosti i igre, bračnog obećanja i obećavajućih izleta. Sa oženjenim muškarcima, zapamtite, treba da delite samo drugu stranu ogledala: igru i užitak! Zato treba dobro da vladate pravilima igre. U protivnom, rizikujete da se, kao tolike pre vas, jednog jutra probudite zaljubljene u svoje aktivnosti svedete na ronjenje suza i dežuranje uz telefon koji ne zvoni.

Igrajte simultanke

Nemojte dopustiti da se zakopate u jednolične seanse utorkom i četvrtkom  sa jednim ljubavnikom. To vas nikuda ne vodi - uz neizbežni osećaj frustracije što se ne viđate češće. Umesto da brojite dane, uživajte u životu. Budite lucidni: nijedan muškarac nije kompletan sam po sebi-da jeste to bi se znalo. Ono što ih čini savršenima jeste naš pogled. Naoružajte se smelošću i krenite u akciju. Sudeći po anketama, oženjeni muškarci vole inicijativu. Koketirajte, flertujte, zavodite ih-oni u tome uživaju. A i vi ćete!

Poveravanja na jastuku

Muškarci između 28. i 55. godine u ljubavne veze gotovo uvek se upuštaju sa svesnim ili podsvesnim strahom da partnerka pokušava da ih „ulovi“, da će hteti dete, budućnost....

Oženjeni su još više paranoici. Mnogi od njih su već iskusili bračne probleme zbog prezahtevne ljubavne veze pa zato zaziru od avantura koja bi im mogla ugroziti porodični život.

Dakle, jasno definišući situaciju, otvarate bezbroj mogućnosti sklapanja dragocenih veza, ličnih tereta prošlosti i budućnosti. Osim toga, ako ne izlazite iz zadatih okvira, ljubavna veza odiše izuzetnom otvorenošću, iskrenošću i razumevanjem.

Muškarci se lako opuštaju, prepuštaju, poveravaju...Na izvestan način postajemo njihova oaza, atom kiseonika koji im omogućuje da lakše dišu, naboj koji presahnuli potočić pretvara u praštavu vodenu stihiju.

Lišeni banalnosti i problema svakodnevnog života, takva mešavina toplog prijateljstva i vrućih seksualnih vibracija može da ima dug rok trajanja- naravno, samo ako se pridržavamo uputstva za konzerviranje.

Diskrecija

Veze sa oženjenim muškarcima ne svode se, kako mnogi misle, na površne zagrljaje i još površnije razgovore. U njima možemo da doživimo ispunjenje mnogih aspekata svoje ličnosti, a tajanstvenost kojom su afere nužno okružene daje im neodoljiv dodatni šarm i uzbudljivost. Bitno je samo „ pozajmljene muškarce“ vratiti u dobrom stanju.

A šta misle oni

Žene su po prirodi romantičnije, ali znaju i oni da budu izuzetno romantični kada želi. Nemanja (40), oženjen je i već tri godine je u paralelnoj vezi. Objašnjava nam kako to osvaja nežniji pol:

-       Moja prednost, možda i mana je što sam izuzetno verbalan tip. Govorim im nežne reči, šaljem izazovne mejlove. Nažalost većina muškaraca nema smisla za takvu komunikaciju. U strahu da ću svaku dublju komunikaciju protumačiti kao „ angažman“ sa njihove strane, uglavnom se odlučuju za bezlične formule poput: „ Lepo mi je s tobom, „ Ti si tako posebna“, „ Puno mi značiš“...Objašnjavam im da su za mene nežne reči verbalna milovanja, jednako uzbudljiva kao susret tela, ali poruka loše prolazi.

Bojana Ostojić
Bojana Ostojić
Licencirani Life Coach

Pitanja možete postaviti putem mail adrese bojanaostojic2002@yahoo.com

Ostale Bojanine tekstove možete vidjeti ovdje http://www.zenasamja.me/specijali/bojana-ostojic

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.