Idealna sezona za vaše vjenčanje

Piše : tim “Vaša Bajka”

Idealna sezona za vaše vjenčanje

Svako od  četiri godišnjih doba može na poseban način da obilježi vašu ceremoniju vjenčanja. Za koje ćete se godišnje doba odlučiti može zavisiti od mnogo faktora: koje je vaše omiljeno godišnje doba, kakvi vremenski uslovi vam najviše odgovaraju, koja vrsta cvijeća vam je na raspolaganju, koje lokacije možete da uzmete u obzir, itd. Godišnji period koji odaberete za svoje vjenčanje uticaće na sve aspekte proslave: od izbora vjenčanice, preko odabira lokacije, vrste dekoracije, pa sve do samog posluženja.

Za mlade koje ne mogu da se odluče koja sezona  je nabolja za njihovo vjenčanje, pripremili smo par savjeta i  ideja za dekoraciju za svako od četiri godišnjih doba. Možda se prosto zaljubite u neko od ponuđenih ideja i tako vam pomognemo da donesete odluku. U svakom slučaju, treba da znate da za svaku buduću mladu postoji savršeno godišnje doba za najvažniji dan u životu, ali isto tako postoji savršena mlada za svako godišnje doba ;)

Romantično zimsko vjenčanje može biti obilježeno blještavilom snijega ili elegantnom kombinacijom crne i bijele boje. “Zimske” mlade za temu dekoracije mogu da izaberu jednu od mnoštva nijansi: od tradicionalne palete zelenih i crvenih boja do ledenih i elegantnih nijansi srebrne i plave. Sjaj zapaljenih svijeća i blještavih svjetlosnih zraka idealno će reflektovati sniježnu pozadinu, što daje poseban čar.

Proljeće simbolizuje nove početke i kreira idealnu “pozornicu” na kojoj mladenci započinju svoj zajednički život. Proljećno vjenčanje reflektuje novi život u vidu delikatnih pupoljaka, nježnih boja, koji prosto odišu svježinom. Zamislite baštensko vjenčanje ili fotografije vašeg vjenčanja na kojima se u pozadini pretapaju boje aleja lala. Nijanse koje su karakteristične za proljećno vjenčanje su nježno roze, boja lavande, svijetlo zelena, nježno žuta. U proljeće vam je na raspolaganju i najveći broj cvjetnih vrsta, tako da je divan bidermajer od svježeg cvijeća obavezan.

Topli ljetnji povjetarac i zabava na suncu čine da je ljeto sjajan period da organizujete svoje vjenčanje, bilo da se odlučite za ceremoniju na otvorenom ili unutra. Iskoristite prednost toplog vremena i isplanirajte ceremoniju u dvorištu, na plaži ili u ljetnjoj bašti. Idealne boje za ljetnje vjenčanje su limun žuta, azurno plava ili boja višnje pa te boje izaberite i za svoj bidermajer. Divno plavetno, vedro nebo i vrijeme godišnjih odmora mogu učiniti ljeto savršenim godišnjem dobom koje će vam dati priliku da se vjenčate, a zatim pobjegnete od svega.

Jesenje ceremonije vjenčanja dočaravaju slike lišća koje mijenja boju i zalazaka sunca koji oduzimaju dah. “Jesenje” mlade mogu da biraju bogate nijanse boja bakra, klareta, indigo i bordo ili pak neke od ljetnjih nijansi. I u ovoj sezoni je moguće organizovati proslavu na otvorenom. Jesen takođe obiluje divnim cvjetovima: ljiljani, ruže, suncokreti, zvjezdani mogu sačiniti predivne bidermajere.

Ukoliko su vam se naši predlozi dopali, a ove ili iduće godine planirate svoj najljepši dan ili, pak, jednostavno volite atmosferu koja karakteriše vjenčanja, pozivamo vas da  od 17. do 19. februara posjetite šoping mol Delta City u Podgorici i budete dio događaja “Vaša Bajka”.

Pozdrav od tima „Vaša Bajka”

 


Potražite nas na facebook-u i saznajte više informacija o ovom događaju ;)

 

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.