Roditelji u akciji: humanitarni Slatki sajam u Podgorici

Opremimo zajedno prvu biblioteku igračaka u Crnoj Gori

Udruženje Roditelji, u saradnji sa tržnim centrom Delta City, organizovaće u subotu, 21. decembra manifestaciju Slatki sajam. Slogan manifestacije Slatkiš po slatkiš… Igračkoteka! simbolično promoviše cilj manifestacije: prikupljanje sredstava za otvaranje i opremanje prve biblioteke igračaka u Crnoj Gori.

Roditelji u akciji: humanitarni Slatki sajam u Podgorici

Udruženje Roditelji poziva sve zainteresovane građane da doniraju domaće kolače i keksiće za Slatki sajam i na taj način pomognu prikupljanje sredstava za otvaranje prve Biblioteke igračaka u Crnoj Gori – Igračkoteke.

Donirani slatkiši će tokom Slatkog sajma biti prodavani na štandu Udruženja, kako bi se prikupio novac za opremanje Igračkoteke. 

U toku Slatkog sajma biće organizovana i izložba igračaka od različitih materijala. Svako dijete koje tog dana donese igračku koju je samo napravilo od materijala po svom izboru, dobiće slatki paketić, a njegova igračka će ukrašavati prostor Igračkoteke.

U toku trajanja Slatkog sajma djeca i roditelji imaće priliku i da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima: od 11 do 20 časova biće organizovane zanimljive kreativne radionice: igra sa tijestom, pravljenje skulptura od drvenih kockica, radionica u okviru koje će djeca moći sama da ukrase svoj kolač ili keks i ponude ga na prodaju posjetiocima sajma. Na taj način će i najmlađi dati svoj doprinos i aktivno učestvovati u realizaciji ove humanitarne akcije.


U toku programa biće izvedena dječija predstava Palačinkarenje, zatim čas dječije zumbe sa instruktorkom Hajdanom Mugošom, radionica oslikavanja lica, kao i muzičko-zabavni program i druženje sa Djeda Mrazom.

Poziv udruženja Roditelji da na Slatkom sajmu ponude na prodaju svoje proizvode do sada su prihvatili “Klikovac” doo, poslatičara Mina, radionice Torte Bojana,  Naj a coolači, Anin medeni kutak, Lejla, Ruža Raš, i pekara Sicilija. Kolače će donirati i restorani Ministarstva unutrašnjih poslova.

Organizovanje Slatkog sajma i početak kampanje za otvaranje Igračkoteke Udruženju Roditelji je omogućio šoping centar Delta city, a medijski partner je Radio Televizija Crne Gore.

Biblioteka igračaka je zamišljena kao mjesto gdje će se igračke iznajmljivati na korišćenje djeci bez ikakve nadoknade, slično iznajmljivanju knjiga iz Biblioteke.

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.