Očistite organizam i smršajte i do 2 kg pomoću ove jednodnevne dijete za detoksikaciju

Očistite organizam i smršajte i do 2 kg pomoću ove jednodnevne dijete za detoksikaciju

 Milioni ljudi širom svijeta svakog jutra svoj dan započinju šoljom toplog čaja. Neki sa šećerom, neki bez, neki koriste zeleni čaj, a neki crni. Vjerovatno svi znate o dobrobiti čaja, ali ne znaju svi za koristi zelenog čaja. Naime, vjerovatno ste među većinom koja nikad nije čula za "čajnu dijetu" - dijetu sa zelenim čajem i mlijekom.

Dijeta sa zelenim čajem i mlijekom

Dijeta sa mlijekom i zelenim čajem najviše je popularna među onima koji žele smršati i poslije održavati svoju težinu. Ovo nije samo ukusan napitak koji ne stvara osjećaj gladi, nego je odličan za čišćenje i detoksikaciju cijelog organizma od toksina.

Za jedan dan dijete sa mlijekom i zelenim čajem možete izgubiti od 0,5 do 2 kilograma težine (što je ustvari višak tečnosti u organizmu).Ovu dijetu se preporučuje da se drži jedan dan i to samo dva puta mjesečno.

Ako imate neku hroničnu bolest, konsultujte se sa svojim ljekarom da li uopšte možete da počnete ovu dijetu.

Recept dijete sa mlijekom i zelenim čajem

1,5 litra nemasnog mlijeka,
2 kašike pravog zelenog čaja (ne u filter kesici)

U prokuvano i ohlađeno mlijeko do 70 stepeni (ovo je važno – mlijeko ne smije biti toplo, nego vruće) dodajte 2 kašike zelenog čaja. Poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Poslije procijedite i pijte.

Tokom jednog dana pijte ovaj napitak i to svaka 2 sata po jednu šolju. U međuvremenu se preporučuje konzumiranje negazirane vode.

 

dnevno.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.