Proljeće 2015. je u znaku teksas groznice!

Ovog proljeća iz ormara izvadite svoju najdražu haljinu od džinsa ili se bacite u potragu za novim modelom. 

Proljeće 2015. je u znaku teksas groznice!

Ako u radnjama ne možete pronaći kroj koji vam odgovara, onda razmislite da posjetite i second-hand prodavnice, u kojima možete  naći sjajne vintage komade. “Pomama“ za teksas materijalom nije neko iznenađenje jer su ovog proljeća u modi šezdesete i sedamdesete.

Boho stil se vratio na velika vrata, a zajedno sa njim i svi retro trendovi koje su obožavale da nose naše majke. Ako ste jedna od onih srećnica čija majka nije bacila svu odjeću iz svojih mlađih dana, ovog proljeća ćete se potpuno uklopiti u modni trend! Potražite mini modele od džinsa ili se odlučite za midi-dužinu koja izgleda sjajno u kombinaciji s visokim sandalama deblje pete.


Kako kombinovati svoju haljinu od džinsa? U retro stilu uz vrtoglavo visoke sandale u kombinaciji s jaknom od brušene kože. U nešto sofisticiranijem stilu - uz ravne crne “oksford” cipele na šnjiranje i najdraži model crne kožne jakne!

Pripremila: Hanja Marović

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.