CHANEL kolekcija za jesen-zimu 2016/2017

Gostujući blog: Mother.Woman.Queen

Tek sinoć sam uspela odgledati celu Chanel reviju koja je održana u pariškom Grand Palaisu i mogu vam reći da je to 16 minuta čistog užitka. Ova Chanelova revija je prava poslastica za sve ljubitelje mode.

CHANEL kolekcija za jesen-zimu 2016/2017

Svaki put pomislim -" Ovo je to ...Nema dalje", a onda me svaka nova kolekcija uveri u suprotno.

Evo, ceo dan razmišljam o tome, koliko je samo truda i koliko sati rada utošeno da bi se dobilo ovo remek delo...da upravo to, svaki model je jedno malo remek delo, koje će i za deset, dvadeset godina izgledati isto impresivno i nosivo kao sada. Iz svakog modela izbija jedna Coco Chanel prepoznatljivog stila, sa prepuno perli, malom torbicom, sa već uveliko prepoznatljivim Chanel kostimom- doduše malo modifokovanim ...ali u biti to je dalje jedna bezvremenska klasika nosiva godinama i uvek aktuelna.

Ova kolekcija je igranje sa bogatim teksturama i tkaninama, čipkom, perlama i šeširima koji dominiraju pojedinim kreacijama... Karl Lagerfeld je spojio bezvremenost modne kuće Chanel i modernu ženu koja uvek zrači glamurom.

Ovakva vizija sledeće sezone će se sigurno svideti ne samo poklonicima Chanel mode, nego i svim ostalima kojima Chanel i nije baš neki favorit. Da li takvi uopšte postoje? 

Odabrala sam nekoliko modela koji su mi se svideli, svaka fotografija je priča za sebe, uživajte ;)

Više fotografija pogledajte na blogu Mother.Woman.Queen

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.