Gostujući blog: Audreysdream

Daily Elegance

U ove romantične jesenske dane ne moramo se mnogo truditi kako bismo pronašli inspiraciju za elegantni outfit. 

Gostujući blog: Audreysdream

Miris zaboravljenog neubranog grožđa podsjeća me na moju omiljenu bordo boju koja je obojala savršenu malu torbu iz New Yorkera. Mala dama idealna je za dnevne kombinacije u kojima ćete se osjećati poput jesenske vile, no isto tako i za bilo kakav večernji outfit koji će zbog nje odisati snagom ženstvenosti. Uz nju sam ovog puta iskombinirala  "Deborah" lak za nokte u istoj boji. 

Tamnoplava vintage suknja na "faldice" odlično se složila s urbanim komadom - taper košuljom. Crne gležnjače idealne su za dnevna trčkaranja gradom jer su udobne i elegantne, a opet dovoljno decentne da zaokruže dnevnu kombinaciju. 

Cijeli outfit upotunjuju elegantna bež ogrlica i mali vintage crni sat, te jednostavan srebrni prsten. Dodajte tome decentni make up i spremne ste da uživate u romantičnim jesenjim šetnjama gradom... 

Foto by: Marta Pleško

Torba: New Yorker

Suknja: Second hand 

Košulja: No name butik

Gležnjače: Lidl

Ogrlica: Moja škrinjica ideja

Lak za nokte: Deborah 787

Sat: Vintage 

audreysdreamfashion.blogspot.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.