Omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina 25. i 26. februara u Podgorici

U podgoričkom šoping molu Delta City tokom vikenda, 25. i 26. februara biće održano četvrto izdanje manifestacije Čokolada&Vino, koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije

Omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina 25. i 26. februara u Podgorici

Proizvođači i distributeri čokoladnih proizvoda i vina predstaviće posjetiocima svoje proizvode i ponuditi ih po sajamskim cijenama.

„Ljubitelji čokolade i vina će i ovog puta imati priliku da isprobaju proizvode tokom termina za degustaciju i kupe ih po povoljnijim cijenama u odnosu na cijene u maloprodajnim objektima. Pripremamo i vrlo zanimljive prateće sadržaje tokom kojih će posjetioci moći da provjere koliko su dobri poznavaoci vina, nauče kako se uparuju čokolada i vino, uživaju u muzičkim i plesnim nastupima, nauče kako se uz pomoć čokolade izrađuju dekorativni elementi za torte, ali i osvoje vrijedne nagrade koje će obezbjediti učesnici manifestacije. Ponuda će i ovog puta biti raznovrsna i već sada možemo da najavimo da će biti predstavljena vrhunska pjenušava vina iz Francuske, Njemačke i Italije, domaća crvena, bijela i roze vina iz okoline Podgorice i Crmnice, ručno rađene praline i čokoladni delikatesi izrađeni od italijanske, belgijske i švajcarske čokolade, voće u čokoladi kao i voćna vina i likeri“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Proizvođači i distributeri čokoladnih proizvoda i vina mogu se prijaviti za učešće na manifestaciji do petka, 17. februara, pozivom na tel: 069 38 38 58 ili putem mejl adrese tatjana@memento.co.me.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Suzite nos

RECEPT
DANA

Turska torta od mljevenog mesa

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.