Jedne potpetice od sira, molim!

Jedne potpetice od sira, molim!

Cipele sa visokim potpeticama su strast svih žena. Cipele mogu biti kožne, platnene, gumene... i od sira. Da, da od sira. Upravo je takve dizajnirala Liza Dilon.
"Dizajniranjem cipela od hljeba i sira, sa jakim mirisom, htjela sam da dokažem da su "mirisne" noge i visoka moda ustvari usko povezane, izjavila je studentkinja Liza za Dejli Mail."

Tu svoju kreaciju nazvala je "Jimmy Cheese" (Džimi Sir), aludirajuci na poznati brend "Jimmy Choo" i istoimenog dizajnera odjece.

Platforma ove jedinstvene cipele napravljena je od crnog i bijelog hljeba, a potpetica od sira, i to od vrste Cedar (Cheddar), tvrdog sira, jakog mirisa, koji je vrlo popularan u Engleskoj.

Cipele su premijerno prikazane na Sajmu poljoprivrede u Velikoj Britaniji, a ucestvovale su i na "Cheese Couture" (odjeca od sira), koji se održavao od aprila do juna.

Priznajte da je ova kreacija totalno lucidna, ali Bože moj, bar se uvijek možete "osloniti" na sir.

Tagovi :

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.