Koje to boje stoje svim ženama?

Crna, tamno plava, ljubičasta, smeđa i siva najzahvalnije su boje kada je riječ o kombinovanju, a svaka zasebno šalje određenu poruku.

 Koje to boje stoje svim ženama?

Veliki broj žena tvrdi da određene boje nisu za njih, zbog čega ih najčešće izbjegavaju. Međutim, nekoliko boja zaista fantastično stoji svim ženama. Pored toga, one im pomažu i da poboljšaju cjelokupni izgled.

Crna - Jedna je od najboljih boja koja stoji dobro svakoj ženi. Ona šalje poruku o eleganciji i osjećaju profesionalizma. Takođe, crna se odlično slaže sa svim drugim bojama, pa je veoma lako možete uvrstiti u svoju garderobu.

Tamno plava - Ona dobro stoji svakoj ženi, a šalje poruku prijatnosti, sigurnosti i odgovornosti. Kao i crna, odlična je jer se može, bez straha, kombinovati sa svim drugim bojama.

Siva - Možda vam se čini dosadnom, ali nećete pronaći ženu kojoj siva boja ne stoji dobro. Štaviše, njena neutralnost je ono što joj daje čar, a u kombinaciji sa jarkim bojama (crvena, žuta, narandžasta) ona dolazi do svog punog izražaja.

Ljubičasta - Ljubičasta boja svih nijansi savršeno laska svakoj boji kose i tena, te se veoma lako kombinuje sa crnom i smeđom bojom. Ona je raskošna i zrači samopouzdanjem.

Smeđa - Ona je uvijek u trendu i možete da je nosite u svim sezonama. Smeđa boja daje osjećaj odgovornosti i šalje poruku o vanvremenskoj eleganciji. Zgodna je i zbog toga što može da se kombinuje sa većinom drugih boja.

 

vesti-online.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.